Ondernemersdag Deltion in het teken van ideevorming

Zwolle – Deltion heeft ook dit schooljaar weer een programma voor startende en gestarte student ondernemers, medewerkers en extern geïnteresseerden samengesteld. Woensdag 15 september vindt de eerste ondernemersdag van dit schooljaar plaats, met als centrale thema: Van idee naar onderneming.

De ondernemersdag start om 14.00 uur met een interactief seminar over ideevorming, verzorgd door Margje Visser directeur van het Ondernemers Instituut Leeuwarden. Tijdens haar presentatie gaat zij aan de hand van ‘het ondernemerswiel’ in op de kern van het zelfstandig ondernemerschap. Vervolgens mogen de deelnemers zelf aan de slag met het invullen van hun ondernemerswiel. Na afloop van het seminar vindt er een ondernemersnetwerkborrel plaats bij Grand Café Amadeus, één van de horecaleerbedrijven van het Deltion College.

EBC*L

Voor de zomervakantie hebben zeventien studenten en medewerkers van de opleiding Manager Opslag & Vervoer en Meubel & Hout het EBC*L examen afgelegd. EBC*L staat voor European Business Licence. Met dit certificaat op zak, kunnen de studenten en medewerkers in internationaal verband aantonen dat ze over de benodigde bedrijfskundige kennis voor het starten van een eigen bedrijf beschikken. De geslaagden ontvangen tijdens de ondernemersnetwerkborrel certificaat A uit handen van Ammir Farokhi, clusterdirecteur Sector Techniek & Vormgeving bij het Deltion College.

De ondernemersdag is gratis voor studenten en medewerkers van het Deltion College en kost 50 euro voor andere geïnteresseerden. Aanmelden voor de ondernemersdag kan via ondernemerschap@deltion.nl. Meer informatie over het programma ondernemerschap staat op www.deltion.nl.

Artikel delen:

Reageer