Verloskundigen Praktijk opent deuren in Zorgpunt Zuid

Zwolle – ‘Groepspraktijk Verloskundigen Zwolle’, heet vanaf vrijdag 24 september 2010  ‘Bakerraad’, gaat verhuizen en krijgt een nieuwe huisstijl en website.

Groepspraktijk Verloskundigen Zwolle is al 28 jaar een bekende naam in Zwolle. In 1982 opgericht door Wilma Dijks en Edith Knuivers en uitgegroeid tot een praktijk met 5 verloskundigen; Wilma Dijks, Edith Knuivers, Annemarie Gaasbeek, Petra Veenhof en Gerjanne de With en 2 praktijssistentes: Cintha Pechler en Nettie Hoekstra. Vanaf 1988 is de praktijk gehuisvest aan de Sweerssenkamp 8 in Zwolle Zuid. Daarnaast houdt de praktijk nog spreekuur in Assendorp bij de huisartsen Groot en Schwantje en participeert in het eerstelijns echocentrum Echo Enzo.

Gezondheidscentrum ‘Zorgpunt Zuid’

Op vrijdag 24 september 2010 zal de praktijk op de nieuwe locatie feestelijk worden geopend. Voor (oud-)cliënten is er  open-huis van 15.00u-16.30 uur waarna er nog een borrel zal zijn voor genodigden. De praktijk krijgt een plekje in het nieuwe Gezondheidscentrum ‘Zorgpunt Zuid’ aan de van der Heydenstraat 6 – 2 8014 ZZ in Zwolle Zuid (naast de klimhal van Yosemite). 

Up to date

De praktijk is een professionele vooruitstrevende praktijk met kwaliteit van zorg, waarbij de wens van de cliënt voorop staat. De praktijk staat voor zorg op maat. Er komen speciale avonden waar we cliëntenvoorlichting gaan geven en er komt een inloopspreekuur bij een lactatiedeskundige voor moeders die borstvoeding geven.
De gezellige leestafel en de ruime speelhoek voor de kinderen maken onze nieuwe praktijkruimte tot een up to date verloskundigenpraktijk. 

De praktijk biedt zwangere vrouwen van conceptie tot en met het kraambed een totaalconcept op verloskundig gebied. ‘Bakerraad’ blijft ook op de nieuwe locatie opleidingspraktijk voor de Verloskunde Academie in Groningen.

Artikel delen:

Reageer