Jubileum VrijUitActiefmarkt met concert en sportinstuif

Zwolle – Op zaterdag 9 oktober vindt de vijfde editie van de VrijUitActiefmarkt plaats vanaf 12.00 uur in De Vogellanden, centrum voor revalidatie. MEE en De Vogellanden organiseren deze informatiemarkt om mensen met een beperking of chronische ziekte kennis te laten maken met alle mogelijkheden die er zijn om te sporten of (re-)creatief bezig te zijn. Tijdens deze jubileumeditie is er ook een sportinstuif, georganiseerd door de gemeente Zwolle en een concert van de Classic Express.

In samenwerking met de vereniging van motorisch gehandicapten en hun ouders, BOSK is een concert van de Classic Express geregeld. Dit is een uitschuifbare vrachtwagen waarin jonge talentvolle muzikanten optreden om 12.30 uur, 13.45 uur en om 15.30 uur. Bij de concerten kunnen de bezoekers niet alleen luisteren, maar ook zelf meedoen. Verder is er voor jong en oud tijdens de VrijUitActiefmarkt volop gelegenheid om verschillende en heel uiteenlopende sporten, spellen en creatieve activiteiten uit te proberen. Denk aan rolstoelsporten, dansvormen, gymnastiek, theater en ook circusoptreden met workshop.

De VrijUitActiefmarkt vindt plaats in De Vogellanden, centrum voor revalidatie, Hyacinthstraat 66A Zwolle op 9 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur. Wil je meer weten, bel dan naar Tineke Haan 038-4554646 of Anniek Van Vilsteren 038-4981111 of kijk op www.vogellanden.nl 

Artikel delen:

Reageer