Derde editie Deltion Ronde van Holtenbroek

Zwolle – Zaterdag 18 september vindt de derde editie van de Deltion Ronde van Holtenbroek plaats. De wedstrijd in drie categorieën wordt verreden over een parcours van 1.500 meter door de straten van Holtenbroek en langs de Deltion-campus.

Om 14.00 uur wordt het startschot gegeven door Michiel Bilstra, directielid van het Deltion College. Michiel Bilstra: “Met groot plezier sponsort het Deltion College dit bruisende evenement dat helemaal past bij onze levendige wijk Holtenbroek!” Omwonenden zijn van harte welkom om de renners aan te moedigen! Kijk voor het volledige programma op www.deltion.nl/rondevanholtenbroek. De organisatie van de Deltion Ronde is in handen van het Deltion College en de Zwolse wielervereniging de Hanzerenners. Naast het Deltion College en de Hanzerenners participeren wijkorganisatie Holtenbroek NU, gemeente Zwolle en winkeliersvereniging Bachplein in de organisatie.

Programma
14.00 uur             Wielerwedstrijd Nieuwelingen over 40 km (27 rondes)
15.15 uur             Rabobank Dikke Bandenrace, wedstrijd voor de plaatselijke jeugd en wordt verreden op een gewone fiets
15.45 uur             Wielerwedstrijd voor junioren over 50 km (33 rondes)
17.30 uur             Wielerwedstrijd voor amateurs A over 60 km (40 rondes)
19.00 uur             Einde van de wedstrijden

Artikel delen:

Reageer