Auto-inbraken in Stadshagen

Zwolle – In de periode van zondag 12 september vanaf 22.00 uur tot maandag 13 8.00 uur is er ingebroken in zes auto’s die geparkeerd stonden aan de Frankhuizerallee, Akkerbergstraat en Zijdwendestraat. De navigatiesystemen van de auto’s zijn door de inbrekers buitgemaakt.

 politie_logo_4.jpg

De politie heeft een buurtonderzoek uitgevoerd en de technische recherche heeft sporenonderzoek gedaan. Eventuele getuigen worden opgeroepen contact op te nemen met het team Zwolle-Noord via 0900-8844 of anoniem informatie door te geven via 0800-7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “Auto-inbraken in Stadshagen”

  1. Dieptriest, dat ze dat niet onder controle kunnen krijgen, morgen is het weer in Zuid, en overmorgen in Assendorp !! Nee ik ben niet de planner van het geheel hoor ! 😀

  2. Gelukkig, maar kijk maar uit hoor….(T)ja houdt alles met een heule grote verrekijkerT in de gaten. Weet alleen niet of dat ook op gaat voor niet-vrouwen gerelateerde zaken 😮

  3. Da’s TOEVAL….tering jantje er komt normaal nooit wat deftigs hier…..nu iemand ook nog uit Zuid-Zwollywood haalde koffie. Zonder protest, terwijl ze een leuke functie heeft. Ff gebabbeld maar

    Kan er wel weer ff tegen 😉

  4. Wordt het niet tijd voor extra politie
    Het is de laatste maanden wel erg raak in stadshagen. Mijn frontje van de radio is ook al gestolen.
    Meer controle op de bruggen richting/vanuit de BRONX??

  5. ik baal altijd dat je nooit iets leest in de krant als dr wat is, dr gebeurt zoveel, dan kan je toch op letten? zoals van laatst met die blauwe containerbrandjes bij schuren. als dat direkt wordt verteld dat jongeren daar mee bezig zijn ga je toch opletten?! nu denk ik dat de buurvrouw bij de schuur is.. vorige week een vriend overvallen in holtenbroek om 6.30. lees je ook niks van, kan nog wel ff doorgaan..

  6. het word tijd voor een buurtwacht met OKE als leider. die swaffelt ze allemaal tegen de vlakte. als ie tenminste niet struikelt over zn regenjas voor ie erbij is.

  7. Respect pol: Citaat van de week:

    het word tijd voor een buurtwacht met OKE als leider. die swaffelt ze allemaal tegen de vlakte. als ie tenminste niet struikelt over zn regenjas voor ie erbij is.

    :D:D:D

    Oke de swaffelkoning 😮

  8. Bij mij is ook ingebroken. De politie had de navigatiesystemen(inbouw) binnen 1 dag terug. De dieven waren normale zwollenaren met goede banen. Waarom doen mensen dit toch. Trouwens de politie controleert vaker auto’s die ’s nachts rondrijden op tijdstippen dat je niet vaak even een ritje maakt zeg maar. Ik vind de politie top, dat mag ook wel eens gezegd worden. Trouwens die oostblok verdenkingen zijn ook niet altijd waar. Vaak gewoon lokale dieven, gewone jongens als jij en ik zijn et zo verdacht.

  9. Hear…iets met nuance

    Ik vind de politie top, dat mag ook wel eens gezegd worden. Trouwens die oostblok verdenkingen zijn ook niet altijd waar. Vaak gewoon lokale dieven, gewone jongens als jij en ik zijn et zo verdacht.

Reacties zijn gesloten.