Terraria Zwolle 2010

Zwolle – Op zondag 19  September 2010 vindt in de IJsselhallen Zwolle "Terraria Zwolle" plaats. Vhm-events, de organisatie achter Terraria Zwolle houd dan weer zijn jaarlijkse najaars Terrariumevenement.  

Door de grote vraag naar standruimte is het evenement met tientalle vierkante meters uitgebreid en volgeboekt met standhouders. Er is toch een grote behoefte in een Terraium evenement in het Noorden zo blijkt. Zo zijn er ook diverse standhouder van buiten Nederland die hebben gereserveerd. Op dit evenement is bijna alles te vinden op het gebied van de terrariumhobby. Zowel slangen, hagedissen, spinnen, insecten, terraria, terrariumbenodigdheden, voer, boeken, informatie en nog meer. Uiteraard ontbreken de stands van verenigingen met de nodige informatie niet.

Dit evenement wordt georganiseerd door vhm-events en is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor liefhebbers als geïnteresseerden, maar ook voor een dagje uit om eens kennis te maken met deze mooie en boeiende hobby.

Dit evenement wordt 2 keer per jaar gehouden zowel in het voorjaar als najaar en is na Terraria Houten (een van de grootste Terraium evenementen van Europa) het grootste terrarium-evenementen van Nederland.

 

Openingstijden en entree:Toegang: Volwassenen € 6,-,  kinderen tot 5 jaar gratis

Openingstijden: van 11.00-16.00 uur. Website www.vhm-events.com

De locatie is IJSSELHALLEN, RIETEWEG 4, 8011AB, ZWOLLE

Artikel delen:

Reageer