Danssensatie Fuerza Nova komt naar Zwolle

Zwolle – Op 6 en 7 oktober is de nieuwe danssensatie Fuerza Nova te zien in de IJsselhallen te Zwolle. In de voorstelling, bedacht en ontwikkeld door Kees Janssen Theatre Productions (bekend van o.a. La Dia), heeft het publiek het gevoel toevallig bij een zomaar ontstane, spectaculaire gebeurtenis aanwezig te zijn. De muziek, dans en acrobatiek lijken uit het niets te ontstaan.

fuerza.jpg

Fuerza Nova prikkelt alle zintuigen met danstoppers als Els Smekens (winnares So You Think You Can Dance 2009), Merel Schaftenaar (bekend van X-Factor, Dancing with the Stars), Dancing Queen Ingrid Jansen en Ceraldo (o.a. bekend van Tribute show van Michael Jackson). Fuerza Nova is vanaf september 2010 te zien in de grotere evenementenhallen van Nederland en beleeft op 18 september in Beurs-WTC Rotterdam haar wereldpremière.
Spectaculaire podia, uitzonderlijke projecties en opwindende hippe muziek zorgen samen met 7 dansers van het hoogste niveau voor een waar dansspektakel met vernieuwde streetdance en spectaculaire urban acrobatische acts. Een show waarin je als publiek volledig wordt meegenomen in het enthousiasme van de dansers en muzikanten. Door de verrassende aanpak van Fuerza Nova staat het publiek midden in de voorstelling en beleven zij deze op een zeer intense manier, waar alles om hen heen gebeurt.   

De cast bevat een explosie aan talent. Zo zijn naast Els Smekens ook Merel Schaftenaar (bekend van X-Factor, Dancing with the Stars) Dancing Queen Ingrid Jansen en Ceraldo  (o.a. bekend van Tribute show van Michael Jackson) te bewonderen in de show. Zij worden daarnaast bijgestaan door 2 zeer getalenteerde urban acrobatics artiesten. De dansers en urban acrobatics artiesten worden begeleid door een 5-koppige internationale band.

In de show zijn flarden van een liefdesverhaal, de waarwording van een droom, toverachtige acrobatiek en sensationele moderne dansen te zien. Alle hedendaagse stijlen passeren en de beats zijn opwindend. Kortom; alle zintuigen worden geprikkeld!

Meer informatie

Fuerza Nova is vanaf september 2010 te zien in de grotere evenementhallen van Nederland en beleeft op 18 september in Rotterdam haar wereldpremière. Voor meer informatie en de complete speellijst kunt u kijken op www.fuerzanova.com.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. De organisatie van Fuerza Nova heeft vandaag laten weten dat de shows in Zwolle, voor woensdag en donderdag, vanwege organisatorische redenen niet doorgaan. Dat betekent vaak dat er onvoldoende kaartjes verkocht zijn 😉


    ⚠️ Meld

Reageer