Expositie Beeldingen in Broerenkerk

Zwolle – Christelijke Hogeschool Windesheim organiseert dit jaar voor de twintigste keer de expositie Beeldingen. Voltijd- en deeltijdstudenten van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving laten hun afstudeerwerk zien in de Broerenkerk in Zwolle van 25 september t/m 16 oktober.

De studenten, die worden opgeleid voor een eerstegraads bevoegdheid in de kunstvakken, leren ook zelf beeldend werk maken van hoog niveau. Beeldingen is de feestelijke finale van hun studie. De expositie toont schilderijen, foto’s, video, sculpturen en installaties. Er zijn studenten aanwezig die uitleg kunnen geven over hun werk. Voor de expositie is een catalogus samengesteld met daarin een afbeelding van één werk uit de collectie van iedere student, voorzien van een persoonlijke toelichting.


Gevarieerde en veelzijdige collectie

De opleiding vindt het belangrijk dat elke student zich presenteert met de resultaten van zijn persoonlijke proces van verbeelden. Daardoor ontstaat een gevarieerde en veelzijdige collectie beeldend werk, gekleurd door individuele kwaliteit en betekenisgeving.

Openingstijden expositie

De expositie is voor publiek te bezoeken van 25 september t/m 16 oktober 2010 in de Broerenkerk in Zwolle. Maandag gesloten. Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 18.00 uur. Donderdag van 10.00 – 21.00 uur. Zondag van 13.00 – 17.00 uur. Toegang is gratis.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Expositie Beeldingen in Broerenkerk”

  1. Broerenkerk in Zwolle van 25 september t/m 16 oktober.

    De expositie is voor publiek te bezoeken van 25 september t/m 16 oktober 2010 in de Broerenkerk in Zwolle. Maandag gesloten. Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 18.00 uur. Donderdag van 10.00 – 21.00 uur. Zondag van 13.00 – 17.00 uur.

    Toegang is GRATIS, mensen! En deze kerk betreden is op zich al de moeite waard!

Reacties zijn gesloten.