Stilettorun voor goed doel

Zwolle – Op 25 september om 17.00 uur vindt in Zwolle de allereerste stilettorun plaats. Niet alleen is het leuk om mee te doen, het is ook voor een goed doel. De stilettorun vindt plaats in de Sassenstraat in Zwolle.

stiletto.jpg

De start is op het Bethlehemkerkplein waarna er ongeveer 100 meter wordt gerend op de Sassenstraat. De prijsuitreiking is direct na de finish op het Grote Kerkplein. Dit jaar is gekozen voor het doel: Puik voor Elkaar! Deze stichting werkt specifiek voor vrouwen die als gevolg van een chemokuur hun haar verliezen. Aangezien ziektekostenverzekeringen slechts beperkt kosten vergoeden voor een pruik, maakt deze stichting het mogelijk voor vrouwen die zelf niet in staat zijn om een goede pruik te financieren, om een pruik van een goede kwaliteit aan te kunnen schaffen. Kijk voor meer informatie en de aanmelding op www.puikvoorelkaar.nl.

De leden van de jury zijn bekend. Naast Thérèse Boer (De Librije) maken ook Evelien ter Ellen (Schouwburg Odeon De Spiegel), Janske Mollen (de Stentor) en Arian van Rijssen (gemeente Zwolle) deel uit van de jury. Zij zullen bepalen wie de prijs wint voor de leukste outfit, de beste lookalike van Legally Blond en de pechvogel.

De inschrijfprocedure, regels en voorwaarden:

 • Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.
 • Minimale hakhoogte is 7 centimeter en de hak mag maximaal 1,5 cm breed zijn.
 • Inschrijfkosten bedragen € 15,= per deelneemster. Inschrijven kan ook nog op de dag zelf om 16.00 uur, een uur voor aanvang van de loop. Kosten bedragen dan € 17,50. En er dient contant betaald te worden. Als je dan nog mee wilt dingen naar de prijs voor het hoogste sponsorbedrag dien je ook het sponsorgeld contant mee te nemen.
 • Betaling vooraf per bank op Rabo rekeningnummer 1437.35.675 tnv E.J. Kalisvaart te Nieuwleusen ovv stilettorun 25 september en de naam waaronder je inschrijft. Na inschrijving ontvang je een bevestiging waarin je de voorwaarden nogmaals kunt lezen.
 • Je kunt zelf een sponsorlijst downloaden via de site waarmee je mensen kunt benaderen om je te laten sponsoren. Er is een prijzenpakket beschikbaar voor degene die het hoogste sponsorbedrag weet bij te dragen. Om mee te dingen voor de prijs voor het hoogste gegenereerde sponsorbedrag, dient het sponsorbedrag uiterlijk 22 september gestort te zijn op de rekening van de stilettorun Zwolle of contant te worden voldaan bij de registratie op 25 september om 16.00 uur.
 • De lengte van de run is een kleine 100 meter.
 • De organisatie van de stilettorun is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die ontstaat door deelname. Het betreft zowel materiële als fysieke schade. Hiervoor dient elke deelneemster bij de registratie op 25 september om 1600 uur een formulier in te vullen waarin zij akkoord gaat met deze voorwaarde.
 • Iedere deelneemster ontvangt na afloop een goodiebag met leuke artikelen van ondernemers uit de regio.
 • Bij deelname dien je je een uur voor aanvang (16.00 uur) te melden bij de registratiebalie op het Bethlehemkerkplein. Daar worden je gegevens gecontroleerd, hakken van de schoenen opgemeten en ontvang je een rugnummer.
 • Er kunnen maximaal 100 deelnemers meedoen, mannen zijn ook welkom, mits ze stiletto’s dragen die aan de criteria voldoen.

De prijsuitreiking is direct na afloop van de run!

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Ik juig iedere actie die geld proberen te genereren voor goede doelen toe.
  Maar bij deze trek ik eventjes mijn wenkbrouwen op,met dit soort activiteiten loop je extra veel kans op enkelblessures.
  Dan wordt het enerzijds patienten voorzien van ondersteunig van betere hulpmiddelen ,waar je anderzijds risico s vergroot op blessures.


  ⚠️ Meld

 2. euhmm Wilbert laat dat rokje en pruik maar zitten, zorg dat je hakken minimaal 7 cm zijn:

  Er kunnen maximaal 100 deelnemers meedoen, mannen zijn ook welkom, mits ze stiletto’s dragen die aan de criteria voldoen.

  Neem deze daar maak je groote kans mee om te winnen  ⚠️ Meld

Reageer