Vrijdag voorverkoop kaarten bekerwedstrijd FC Zwolle

Zwolle – Voorafgaand aan de voetbalwedstrijd van aanstaande vrijdag FC Zwolle – Telstar, zijn er tevens kaarten te koop voor de bekerwedstrijd tegen Willem II. Seizoenkaarthouders en bezoekers van de wedstrijd tegen Telstar kunnen kaarten kopen met maar liefst 50% korting!
Aanstaande vrijdag zijn er bij twee stadionkassa’s kaarten te koop voor de wedstrijd tegen Telstar. Bij de derde stadionkassa kun jij je kaart voor FC Zwolle – Willem II bemachtigen. Vanaf 18.30 uur gaan de stadionkassa’s open. Kom op tijd, in verband met de verwachte drukte. Wil je vrijdagavond een kaart kopen voor Telstar en tevens voor het KNVB Bekerduel, dan kan dat dus via twee verschillende kassa’s. Om technische redenen, is het helaas niet mogelijk dit bij één kassa en dus in één handeling te doen. Je moet dus even twee keer in de rij staan om voor beide wedstrijden een kaart te kopen. Uiteraard is FC Zwolle ook iedere werkdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en kun je bij de receptie je kaart voor FC Zwolle – Willem II te kopen. De 50% kortingsactie geldt tot dinsdagmiddag 21 september 16.00 uur.

Seizoenkaarthouders gratis toegang
Trouwe seizoenkaarthouders van FC Zwolle hebben toegang tot de wedstrijd FC Zwolle – Willem II. De seizoenkaarten 2010-2011 zijn dus gewoon geldig. Daarnaast kunnen seizoenkaarthouders twee kaarten bijkopen met maarliefst 50% korting. Neem je vrienden, vriendinnen en familie mee en schreeuw FC Zwolle naar de overwinning!

Let op! Deze actie geldt alleen in de voorverkoop ( tot dinsdagmiddag 21 september 16.00 uur) bij de receptie van het stadion.
FC Zwolle – Telstar
Heb jij geen seizoenkaart, maar koop je wel een losse ticket voor de wedstrijd op vrijdag 17 september tegen Telstar? Ook jij ontvangt dan op vertoon van dat ticket 50% korting op een kaart voor de wedstrijd FC Zwolle – Willem II.

Let op! Deze actie geldt alleen in de voorverkoop ( tot dinsdagmiddag 21 september 16.00 uur) bij de receptie van het stadion.

Algemene kaartverkoopinformatie FC Zwolle – Willem II, dinsdag 21 september 2010 – 20.00 uur

Voor dit duel geldt een legitimatieverplichting.

Internet
De kaartverkoop via internet is zaterdag 4 september van start gegaan. Ga naar www.fc-zwolle.voetbalticket-shop.nl. Doorloop het stappenplan en koop uw kaart voor deze wedstrijd. Er kunnen twee kaarten gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van FC Zwolle.

TicketBox
De kaartverkoop bij TicketBox is zaterdag 4 september van start gegaan. Bij de gebruikelijke verkooppunten kunt u volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard twee toegangskaarten kopen.

Wedstrijddag
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 18.30 uur tot 20.15 uur. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kunnen er twee toegangskaarten gekocht worden.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer