Hedon’s Metal Aanval

Zwolle – Metal liefhebbers opgelet, aanstaande vrijdag 17 september is het weer tijd voor een frontale Metal Aanval met op het programma maar liefst drie stevige metalbands uit Overijssel. Deze editie betreden Kudra Mata, Erebus en Dictated het Zwolsche poppodium Hedon, wat ongetwijfeld ontpopt in een avond vol strakke gitaarriffs, stevige drumpartijen en kenmerkende grunts en screams.  

Na het winnen van de Oogst van Overijssel ging het snel voor de heren van Kudra Mata. Hoewel de viermans metalcoreformatie nog maar aan het begin van hun carrière staat wisten zij met Legacy Of Persistance een ijzersterk debuut neer te zetten met stuk voor stuk perfect uitgebalanceerde nummers. Kudra Mata staat garant voor verpletterende live-performances en heeft duidelijk de potentie tot de top van de metalcore-acts uit te groeien.

Ook Erebus heeft al menig poptempel laten schudden op haar voegen. Debuutalbum With Furious Intent werd goed ontvangen binnen de metalscene en inmiddels is het alweer tijd voor de opvolger, getiteld On The Edge Of Perdition. Op de website van Erebus zijn inmiddels al vier nummers te beluisteren die elk getuigen van een volwassener geluid waar diepgaande duistere teksten worden vergezeld met zware doch pakkende gitaarpartijen.     

Dictated is de nieuwe belofte uit Kampen. Deze brute deathmetal band publiceerde onlangs haar debuutalbum Summary Of Retribution en staat klaar menig metalfan te overtuigen van haar kunnen.  

Hedon’s Metal Aanval: KUDRA MATA / EREBUS / DICTATED

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 17 september
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 20:30 uur
Entree                         : € 5,00

Artikel delen:

Reageer