Zwolle 6 dagen lang circusstad!

Zwolle – Van 28 september tot en met 3 oktober is Zwolle weer een échte circusstad. Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz brengt het beste van het beste op circusgebied naar Park de Wezenlanden. Met de nieuwe, zinderende show ‘Jungle Fantasy’ laat Nederlands bekendste circus zien dat betoverend circus écht bestaat.


Archieffoto Weblog Zwolle
Dertig internationale topartiesten en meer dan veertig bijzondere dieren stralen in de nieuwe circusshow. Ondermeer de prijswinnende act van Tom Dieck Jr. die met zijn vijf leeuwen op het befaamde circusfestival van Monte Carlo een bronzen clown – de Oscar van de circuswereld- won, is te zien. Maar ook de zinderende vliegende trapeze van ‘The Flying Neves’ uit Brazilië, de grootste reizende reptielenshow van Europa in Indiana-Jones setting én boeiende luchtacrobatiek van het duo Aston & Simona zijn acts waarmee het circus op dit moment grote successen boekt. De Italiaan Michel Jarz presenteert een groot exotentableau met zebra’s, guanaco’s, watusi-runderen en een kameel en de Ghana Acrobatic Boys die voor het eerst in Europa te zien zijn, draaien de meeste salto’s, jongleren met grote schalen en blijken de beste limbodansers te zijn.

De producties van Circus Herman Renz kenmerken zich door de thematische aankleding met bijzondere kostuums, live muziek van een écht circusorkest en kleurrijke belichting. Het reizende gezelschap dat uit 85 mensen bestaat komt maandag 27 september aan in Zwolle. De eerste voorstelling is dinsdag 28 september om 20.00 uur Voor meer informatie kunt u terecht op www.renz.nl.

Circus Herman Renz met Jungle Fantasy in Zwolle Wanneer: Van 28 september tot en met 3 oktober Waar: Park de Wezenlanden

Speeltijden:

DINSDAG 28 september première 20.00 uur

WOENSDAG 29 september 15.00 uur* & 20.00 uur*

DONDERDAG 30 september 16.30 uur & 20.00 uur

VRIJDAG 01 oktober 16.30 uur & 20.00 uur

ZATERDAG 02 oktober 15.00 uur & 20.00 uur

ZONDAG 03 oktober 13.00 uur

*LET OP! Woensdag 29 september FAMILIETARIEF-DAG. Alle luxe tribunezitplaatsen kosten slechts €10,- en alle logeplaatsen €15,- p.p

Prijzen: Volwassenen €17 – €25 – €30 – €35 , Kinderen €12 – €20 – €25 – €30

Reserveren: Kaarten zijn op 3 manieren te bestellen. Online via: www.renz.nl Telefonisch: Reserveerlijn 0909-5030060 (€0,45 ct p.m.) tijdens kantooruren. Circuskassa: Op speeldagen van 11.00 – 17.00 uur en van 19.00 – 20.15 uur.

Onze website met uitgebreide informatie: www.renz.nl

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Eens aan de dieren vragen wat zij ervan vinden……… Circus Renz staat er al jaren om bekend hun dieren te mishandelen en in slechte omstandigheden te laten leven. Dit nog los van het feit dat het sowieso not done is om dieren te gebruiken voor ons vermaak. Daarnaast schuwen de vierkante medewerkers van het circus ook het geweld tegen mensen niet. Geweldloze actievoerders tegen het dierenleed in circussen krijgen bij Renz altijd te maken met fysiek geweld. Boycot Renz, ga gewoon een stukje fietsen ofzo.


  Maak melding

 2. Bart: “Geweldloze actievoerders tegen het dierenleed in circussen krijgen bij Renz altijd te maken met fysiek geweld.”

  Daar vragen ze zelf om. Als ik zo’n idioot met zo’n spanbord geweldloos op me af zou zien stormen, kreeg ik ook spontaan een beste hoestbui.


  Maak melding

 3. Maar Bart heeft wel gelijk.
  Er zijn taloze filmpjes op youtube te zien die duidelijk maken dat het personeel niet altijd diervriendelijk met de dieren omgaan.


  Maak melding

 4. @drama, omdat het je geen bal interesseert neem ik aan? Dat is dus het probleem, de onverschilligheid over wat mensen dieren aandoen. In Nederland moeten we altijd over normen en waarden discussiëren, maar dierenleed maakt niemand zich druk over. En dan heb ik het niet alleen over circussen.


  Maak melding

 5. Dan maar zo reageren!
  Ik denk dat dieren mishandeling op bv boerderijen veel vaker voor komt, en toch eet ik geen stukje vlees minder. Of wat te denken van de miljoenen huisdieren.
  Willen we naar circus Renz dan gaan we naar circus Renz!
  Ik ben er nog nooit geweest maar overweeg dit jaar wel te gaan.


  Maak melding

 6. @Zwolse 11.05: ook al ben je het met Bart eens ; wil dat nog niet zeggen dattie gelijk heeft;)

  @Bart1 11.08: neem gerust aan dat het mij geen bal interesseert; dat (holle frasen) interesseert mij dan weer niets.

  Toen ik vanmorgen dit onderwerp zag verschijnen, dacht ik meteen: hoe lang zal het duren voordat de dierenleedclub zich zal melden.
  En ja, nog wel als eerste. En zoals gewoonlijk zijn zij goed, en de anderen slecht.

  Laat een ieder zelf beslissen om wel of niet naar een circus te gaan.


  Maak melding

 7. Drama, ik zit helemaal niet bij een dierenrechtenclub. En het kan je dan wellicht gaan bal interesseren, maar zeggen dat ik niet gelijk heb kan niet, want dat heb ik wel. 😀


  Maak melding

Reageer