Asfalteringswerkzaamheden aan het Groot Wezenland

Zwolle – In opdracht van de gemeente Zwolle voert Schagen B.V. van woensdag 22 september tot en met vrijdag 24 september onderhoudswerkzaamheden uit aan het Groot Wezenland. Het gaat om het gedeelte gelegen vanaf de Isala Klinieken tot en met de kruising met de Schuurmanstraat. De activiteiten veroorzaken verkeer- en geluidsoverlast.

De onderhoudswerkzaamheden aan het Groot Wezenland bestaande uit het frezen van het huidige asfalt, opnieuw asfalteren en aanbrengen van de nieuwe markering. Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met afsluitingen en vertragingen.

Op woensdag 22 september vinden er van 21.00 tot 06.00 uur freesactiviteiten plaats. De asfalteringswerkzaamheden worden op donderdag 23 september van 21.00 uur tot 06.00 uur uitgevoerd. Het Groot Wezenland – vanaf de Isala Klinieken tot en met de Schuurmanstraat – wordt tijdens de genoemde nachtelijke werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingen aan.

Wegens de voorbereidende activiteiten van maandag 20 tot en met donderdag 23 september wordt er een halve rijbaan overdag afgezet. Op vrijdag 24 september wordt er tevens overdag de nieuwe wegmarkering aangebracht. Het verkeer moet tussen 07.00 en 15.30 uur rekening houden met een vertraging.

De stads- en streekbussen rijden om via de Luttenbergstraat. De dienstregeling is ongewijzigd met uitzondering van de halte aan het Groot Wezenland. Deze vervalt. Dichtstbijzijnde haltes zijn aan de Schuurmanstraat en het Groot Wezenland, zowel aan de zijde van de wijk Assendorp als Isala klinieken. Bij de Isala Klinieken zijn in avond en nachtelijke uren van 22 t/m 24 september de betaalde parkeervakken tijdelijk buiten gebruik in verband met halteren van de bus.

 

Artikel delen:

Reageer