Gratis busvervoer voor supporters van FC Zwolle

Zwolle – Vanaf 17 september a.s. kunnen supporters van FC Zwolle op vertoon van hun geldige seizoenkaart gratis reizen met de bussen van Syntus Overijssel naar alle thuiswedstrijden in het FC Zwolle stadion. Vanaf drie uur voor aanvang van de thuiswedstrijd tot drie uur na de wedstrijd mogen zij gebruik maken van alle reguliere bussen van Syntus naar en vanaf het stadion. Alle seizoenkaarthouders hebben thuis een persoonlijke kaart ontvangen met daarop de uitleg van het ‘gratis reizen’.
Syntus Overijssel wil, via het gratis vervoer op wedstrijddagen, nieuwe reizigers kennis laten maken met het openbaar vervoer in de regio. Het gratis openbaar vervoer voor supporters is tevens een goede manier om de parkeeroverlast rond het stadion te beperken. Voor veel mensen uit de regio is het reizen per openbaar vervoer een goed alternatief. Er hoeft niet gezocht te worden naar een parkeerplaats en stadslijn 3 stopt vlakbij het stadion.

Vanaf 29 augustus verzorgt Syntus Overijssel het openbaar vervoer in Midden Overijssel. Het gaat hierbij om het streekvervoer in Salland en Vechtdal en de steden Deventer en Zwolle. Syntus Overijssel is een vervoerder die in al haar vervoersgebieden streeft naar regionale betrokkenheid. Dit doet zij o.a. door samenwerking aan te gaan met sterke regionale partners. Met FC Zwolle heeft Syntus overeenkomst voor minimaal één jaar afgesloten.
Artikel delen:
Reacties 6
  1. 65+ kaart discrimminatie heet dat…

    Maar die moeten toch geld zat hebben? Toen ze 25 jaar waren hebben ze supergoedkoop een huis kunnen kopen die nu 10x meer waard is, konden op hun 58e met de VUT en hebben niet extra bij hoeven sparen voor hun pensioen. Ook zie ik ze vaak in vrij nieuwe auto’s rondrijden. Dan lijkt me een buskaartje van rond de 1 euro toch geen probleem? 😉


    ⚠️ Meld

  2. Respect Danny

    Maar die moeten toch geld zat hebben? Toen ze 25 jaar waren hebben ze supergoedkoop een huis kunnen kopen die nu 10x meer waard is, konden op hun 58e met de VUT en hebben niet extra bij hoeven sparen voor hun pensioen. Ook zie ik ze vaak in vrij nieuwe auto’s rondrijden. Dan lijkt me een buskaartje van rond de 1 euro toch geen probleem?    ⚠️ Meld

Reageer