The Veldman Brothers geven eerbetoon aan Jimi Hendrix

Zwolle – Op 18 september is het precies veertig jaar geleden dat de muzikale grootheid Jimi Hendrix overleed. The Veldman Brothers zien hierin de aanleiding voor een muzikaal eerbetoon in de vorm van een tour met als titel "The Veldman Brothers playin’ in the experience of Jimi Hendrix". Zondag 26 september sluit de bluesformatie in het Zwolse poppodium Hedon de tour eerbiedig af met als special guest Ruben Hoeke.

veldmanbrothers.jpg

The Veldman Brothers waren al te zien op grote festivals en hebben bijna alle gerenommeerde bluesclubs in Nederland al eens op z’n kop gezet. De tomeloze energie die tijdens een live-performance van het podium afspat is een duidelijk teken van zichtbaar plezier en voelbare synergie binnen de formatie. Vanuit Blues en rhythm & blues worden er vele uitstappen gemaakt naar o.a. rock, soul en funk. Grenzen zien The Veldman Brothers niet en ze laten zich ook maar in één hokje duwen: "Alles wat puur is en wat recht uit het hart komt".Zorg dat je The Veldman Brothers gezien, gehoord en gevoeld hebt!

Home, het debuutalbum van The Veldman Brothers werd door onafhankelijke kenners op radio en internet aangewezen als het beste bluesalbum van 2007. Daarnaast heeft het nummer One more Chance intussen zelfs een positie veroverd in de Blues top 50 allertijden van Arrow Classic Rock en is het 5th Anniversary Live Album door de luisteraars van Radio Bluezy verkozen tot beste cd van 2009.

Special Guest Ruben HoekeThe Veldman Brothers worden deze avond ondersteund door special guest Ruben Hoeke! Hoeke heeft in diverse bands gespeeld en met diverse grote artiesten het podium gedeeld. Samen met Akkerman trad Hoeke twee jaar geleden op voor een uitverkochte Heineken Musical Hall. Daarnaast werd de gitarist onderscheiden met een ‘Duiveltje’ voor ‘Nederlandse Beste Gitarist’ en nam hij zijn eigen signature gitaar en speakercabinet.in ontvangst. 2010 staat in het teken van het nieuwe album met zijn Ruben Hoeke Band: Coexist. Maak je klaar voor een formidabel samenspel tussen deze magnifieke gitarist en de swingende Veldman Brothers!
VELDMAN BROTHERS / special guest: RUBEN HOEKE

The Veldman Brothers playin’ in the experience of Jimi Hendrix


Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zondag 26 september
Open                           : 20:30 uur
Aanvang                      : 21:00 uur
Entree                         : € 10,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en indien niet uitverkocht op de avond aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer