Geslaagde netwerkbijeenkomst ‘Kind en Vrije Tijd’

Zwolle – SportService Zwolle en Travers Welzijn hebben in samenwerking met Doomijn, Muzerie en Bibliotheek Zwolle op woensdagochtend 15 september in het wijkcentrum van Holtenbroek de netwerkbijeenkomst ‘Kind en Vrije Tijd’ georganiseerd. Ruim 80 deelnemers uit verschillende sectoren waren aanwezig om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen met betrekking tot het thema ‘Kind en Vrije Tijd’.

winnaars_sportservice.jpg
Winnaars fotospel

Als aftrap kregen alle aanwezige organisaties de tijd zich te presenteren middels een ‘zeepkistpresentatie’. Hierin mochten ze kort en bondig vertellen wat hun organisatie doet en waar ze voor staan. Hiermee was de eerste kennismaking een feit. De daarop volgende workshops hadden allemaal betrekking op het brede thema ‘Kind en Vrije Tijd’, zoals ouderbetrokkenheid, communicatie en ‘opvallend gedrag’. Om ook in de pauze wijkgericht kennis te maken met elkaar werd er een fotospel gespeeld.

Alle medewerkers uit dezelfde wijk moesten samen raden welke foto’s thuishoren in één van de Zwolse wijken. De wijk die als eerste klaar was én de meeste foto’s goed had won een prijs: een spelpakket voor de brede scholen in die wijk ter beschikking gesteld door SportService Zwolle en Travers Welzijn. De medewerkers uit de Aa-landen mochten de prijs uiteindelijk meenemen!

Om deze ochtend af te sluiten konden alle deelnemers nog gebruik maken van een gezamenlijk lunch. Een eerste evaluatie onder de deelnemers leverde veel positieve reacties op. De wens is om deze netwerkbijeenkomst jaarlijks te herhalen om elkaar in de toekomst beter te kunnen vinden en nog meer te gaan samenwerken.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Koesteren die vrije tijd! Hoeveel kinderen MOETEN tegenwoordig van alles van hun ouders. Misschien ook van zichzelf: soms zelfs naast school 2 of meer intensieve sporten.

    Sportservice & Travers timmeren ook aardig aan de weg.


    Maak melding

Reageer