Derde Superstreekmarkt voor Zwolle

Zwolle – Op 26 september vindt voor de derde keer de Superstreekmarkt plaats. Dit tongstrelende festijn vindt plaats bij de sfeervolle Agnietenberg in Zwolle. De culinaire streekproducten markt past uitstekend in de ambiance van deze omgeving. Zowel volwassenen als kinderen kunnen er proeven en genieten van alles wat de streek te bieden heeft.

superstreekmarkt_2009_8732_470.jpg

Dit jaar is het alweer de derde achtereenvolgende keer dat de Superstreekmarkt wordt georganiseerd. Voorgaande jaren is het steeds weer een succes gebleken. In de enquête van vorig jaar werd zelfs aangegeven dat het evenement wel vaker mag plaatsvinden. Vooralsnog blijft het bij deze ene keer per jaar. Wees er dus bij op 26 september en bezoek de verschillende producenten uit Zwolle en omgeving die hun producten promoten, verkopen en laten proeven. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten ijs, kazen, wijnen, bier, vleeswaren en wat al niet meer.

Speciaal voor deze dag biedt ’t Konkeltje in samenwerking met Fietsjoe fietstaxi de mogelijkheid om op een ludieke en milieuvriendelijke manier naar de Superstreekmarkt te gaan. Reserveer hiervoor tijdig via telefoonnummer: 06-55713523. Kijk voor meer informatie en een overzicht van de deelnemers op: www.superstreekmarkt.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Heel erg gezellig altijd. En veel mensen met hart voor hun zaak.
    Alleen dat gratis proeven voor die kramen dat vind ik altijd vreselijk, proeven prima, maar je hebt er altijd zo van die hongerlijers bij en die blijven dan maar voor de kraam staan.


    ⚠️ Meld

Reageer