Man grijpt vriendin naar de keel

Zwolle – Een 24-jarige inwoner uit Zwolle is op vrijdag 17 september rond 06.50 uur aangehouden voor huiselijk geweld.

De man had even daarvoor ruzie gehad met zijn vriendin en daarbij haar keel dichtgedrukt. De verdachte werd aangehouden en voor nader onderzoek. Aan beide betrokkenen wordt een hulpverleningstraject aangeboden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Man grijpt vriendin naar de keel”

  1. Ik merk een klein subtiel onderscheid in de berichtgeving, hier is sprake van een inwoner uit Zwolle.
    In andere berichten lees ik vaak dat het gaat om een Zwollenaar.
    Natuurlijk is niet iedereen die in deze stad woont een Zwollenaar maar zou dit het onderscheid zijn? of ben ik nou te argwanend?

  2. De vrouw in kwestie is niet zijn vriendin maar een meisje met verstandelijke handicap, ook was het omdat ze zijn huis niet wilde verlaten, en kneep hij niet haar keel dicht maar plaatste hij zijn hand op haar mond zodat ze niet iedereen wakker schreeuwde omdat ze hysterisch deed. Daarnaast is het een zwollenaar en niet een inwoner van zwolle. En als laatste jemig je kan ook alles wat gebeurd online plempen.

  3. Bericht door Ron, op 19 september 2010 om 15:33
    De vrouw in kwestie is niet zijn vriendin maar een meisje met verstandelijke handicap, ook was het omdat ze zijn huis niet wilde verlaten, en kneep hij niet haar keel dicht maar plaatste hij zijn hand op haar mond zodat ze niet iedereen wakker schreeuwde omdat ze hysterisch deed. Daarnaast is het een zwollenaar en niet een inwoner van zwolle. En als laatste jemig je kan ook alles wat gebeurd online plempen.

    Wat dan? Een huisjes melker?

  4. @ Appie, mooi dat de jongens zich niet van de wijs lieten brengen.
    Vanmiddag naar Zwolle geweest. Ze moesten tegen ZVV’65. In de 35e minuut schopte een speler van ZVV de bal uit frustatie richting de doug-out van Zwolle en die kwam keihard in de dug-out van Zwolle.
    Trainer van ZVV twijfelde niet, riep schieds wissel, (maar ze hadden er al 3 gewisseld. Spel lag stil en hij riep naar de speler, zulk gedrag vertonen we niet op het veld kom er maar uit.

    Zoiets in al die jaren voetbal kijken nog niet mee gemaakt (stonden wel met 5-0 achter ZVV). Vond het wel appart.

Reacties zijn gesloten.