Proef Zwolle tijdens de Week van de Smaak 2010

Zwolle – De stad Zwolle staat bekend om haar culinaire en gastronomische kwaliteiten. Houdt u van cultuur en bent u een fijnproever? Dan zit u in Zwolle helemaal goed!

Geniet in het kader van de Week van de Smaak van de culinaire prestaties in combinatie met een fantastische wandeltocht door de historische binnenstad van Zwolle. Onder leiding van een ervaren gids ontdekt u culinair en cultureel Zwolle. Al struinend langs stadsmuren, grachten en statige panden maakt u kennis met de rijke historie van de stad. Tijdens uw wandeling brengt u een bezoek aan toprestaurants, die ieder een heerlijk gerecht voor u bereiden. De wandeling De wandeling begint bij het VVV-kantoor in de binnenstad van Zwolle.

Tijdens de tocht zult u de volgende culinaire stops maken:

– Bezoek aan De Librije winkel waar u een smakelijk aandenken ontvangt;

– Voorgerecht met keuze uit carpaccio en een drankje bij restaurant ‘Binnen eten en drinken’ of een heerlijke kop tomatensoep en stokbrood met kruidenboter bij ‘De Beurs’;

– Hoofdgerecht bestaande uit drie overheerlijke pasta’s en een drankje bij restaurant ‘Vito’s’;

– Als afsluiting is er een Grand Dessert met acht verschillende gerechtjes en koffie, bij ‘Bilderberg Grand Hotel Wientjes’. Al vanaf € 57,50 p.p. kunt u heerlijk genieten van deze tocht.

Deelname is mogelijk vanaf 12 personen. De culinaire wandeling is uiteraard ook buiten de Week van de Smaak om te reserveren. Overijsseltrips.nl

Kijk voor het complete programma en de prijzen op www.overijsseltrips.nl voor ‘Culinaire stadswandeling Zwolle’ en vele andere groepsuitjes. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling groepsuitjes, telefoonnummer 038 – 4222299, ma – vr 9:00 tot 15:30 uur of via info@overijsseltrips.nl.

Artikel delen:

Reageer