Massa presenteert twee nieuwe beurzen in Zwolle

Zwolle – Als aanvulling op het Nederlandse beursaanbod lanceert het Zwolse evenementenburo Massa Events twee nieuwe grootschalige beurzen. Op 14, 15 en 16 april 2011 vinden de publieksbeurzen KidzTotaal en Lentekriebelz plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Om het aanbod van beurzen in Nederland te spreiden is doelbewust gekozen voor het midden van het land. Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar biedt Zwolle de bezoeker en de exposanten een totaalconcept vergelijkbaar met beurzen in het westen en zuiden van het land, alleen voor veel aantrekkelijkere tarieven.

KidzTotaal; een gezellig, informatief en interessant event voor jonge ouders, kinderen en familie. Naast zaken als mode, kleding, gadgets en inrichting van de kinderkamer zal KidzTotaal een bron van informatie bieden voor (aanstaande) ouders. De organisatie wil naast het bestaande commerciële aanbod zich vooral richten op een educatieve insteek. Hiermee doelt zij op voorlichtingsstands maar ook aan demonstraties over veiligheid van en voor uw het. Op een oppervlakte van meer dan 6.000 vierkante meter is de bezoeker welkom om alles te zien, horen, leren en beleven met en over kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar.

Lentekriebelz;  op dit event komt alles aan bod wat de lente te bieden heeft en waar de bezoeker naar op zoek is, verdeeld over de volgende categorieën: Huis/Inrichting, Hobby/Doe het zelf, Tuinen/Tuinmeubelen, Reizen/Vakantie, Gezondheid/Make-up, Eten/Drinken en uiteraard Mode/Gadgets bieden de bezoeker een totaalaanbod om de lente mee te beginnen.

Vraag en aanbod; er is door de organisator uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoefte aan dergelijke event in de regio’s Midden en Noordoost Nederland. Hieruit blijkt dat deze behoefte zeer groot is. Waar dergelijke events in het westen en het zuiden van Nederland al een bekendheid zijn, denk aan de Voorjaarsbeurs in Utrecht en de Lentebeurs in Maastricht, daar is het Oosten en Noorden nog onontgonnen gebied. Derhalve bedient Lentekriebelz een grote regio waar veel vraag heerst. Uitslagen van enquêtes geven aan dat ongeveer 80% van de geïnterviewden graag een event in Zwolle willen bezoeken.

Beide beurzen worden georganiseerd in nauwe samenwerking met Libema, eigenaar van de IJsselhallen in Zwolle.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Massa Events, T. 038-8795538 of via mail: info@massaevents.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Eeehm admin:

  Hiermee doelt zij op voorlichtingsstands maar ook aan demonstraties over veiligheid van en voor uw het.

  Wat is een ‘het’?
  😉
  (moet zijn ‘kind’ volgens mij?)

  En ‘doelt zij … aan’ lijkt me ook niet helemaal te kloppen (moet ook ‘op’ zijn denk ik?)


  ⚠️ Meld

 2. Vraag en aanbod; er is door de organisator uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoefte aan dergelijke event in de regio??s Midden en Noordoost Nederland. Hieruit blijkt dat deze behoefte zeer groot is.

  Weer keurt de slager zijn eigen vlees.

  Behoefte aan zo’n beurs? Alsjum niet zou houden wordt er niemand slechter van.


  ⚠️ Meld

Reageer