Zwolse Hopman Kippersgroep viert feest

Zwolle – Ter ere van het 100-jarig bestaan van scouting in Nederland werden zaterdagmiddag verschillende landelijke en regionale activiteiten georganiseerd. De Zwolse scoutingvereniging Hopman Kippersgroep startte het nieuwe seizoen met een groot pannenkoekenfeest.

18-09-2010-232.jpg

Een groot festijn waarbij de honderd jeugdleden iemand mee mochten nemen om hem/haar kennis te laten maken met scouting. Naast het pannenkoeken eten waren verschillende scouting-activiteiten georganiseerd. Tijdens het feest werd ook een nieuwe kampvuurkuil geopend. Deze is mede tot stand gekomen door een bijdrage van het Fonds Jantje Beton en de stichting ‘Het Hervormd Weeshuis’ uit Zwolle. De middag werd afgesloten met een grote ballonwedstrijd.

18-09-2010-14.jpg

18-09-2010-112.jpg

18-09-2010-162.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Zwolse Hopman Kippersgroep viert feest”

  1. Ziet er weer geweldig uit. Scouting heeft ten onrechte een suf en oubollig imago. Mijn ervaring is dat kinderen er veel leren, zoals verantwoordelijkheidsgevoel, sociaal gedrag en zelfstandigheid. Hier kunnen álle kinderen terecht, ook kinderen met een zogenaamd ‘etiketje’!

  2. Helemaal mee eens ik heb er een hoop geleerd zowel op “padvinders” gebied als op sociaal gebied. Wij hebben van Scouting Nunspeet nog steeds iedere 2 jaar een reuni

Reacties zijn gesloten.