Dronken vrouw mishandelt beveiligingsmedewerkster

Zwolle – Aan de Burgemeester Drijbersingel is in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 september een 22-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor het mishandelen van een 24-jarige beveiligingsmedewerkster uit Zwolle.

De verdachte was bij een uitgaansgelegenheid aldaar, waar zij zich meerdere malen vervelend gedroeg, duidelijk onder invloed van alcohol. Toen zij de gelegenheid was uitgezet, werd zij dusdanig agressief dat zij het slachtoffer meerdere malen sloeg en schopte. Hierop is zij aangehouden door de politie. Zij kan een proces-verbaal tegemoet zien.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Zoals ik het zag deelde die security dame de eerste klap uit. Vuist vol in het gezicht. Asociaal. En dan 5 politiebusjes voor een meisje van amper 1.60? Wat een vertoning….


  ⚠️ Meld

 2. Georgina ik zou je willen vragen om het als getuige bij de politie te melden!
  De kleine meid was ook behoorlijk asociaal verbaal, maar ondanks dat hoort een beveiliger zijn rust te bewaren, daar word je voor getraind immers!

  Gr. H.p.br  ⚠️ Meld

 3. Wat loopt er in nachtelijk Zwolle toch veel agressief volk rond, blij dat ik tegen een redelijke tijd mn veilige bedje op kan zoeken, ik ben ook blij dat mn kinderen ook die uitgaansleeftijd een beetje te boven zijn.


  ⚠️ Meld

 4. ik was er ook zaterdagnacht en dat meisje was echt compleet geflipt, volgens mij zwaar onder de drugs, zo zag ze er tenminste wel uit, net als haar vriend.Beide uiterlijk krakers.

  Voor zover ik het allemaal zag en meekreeg kwam die politie niet alleen voor dat meisje maar ook voor de rest van haar vrienden die zich er mee bemoeide.. Heb niet gezien dat die vrouw van de beveiliging heeft geslagen maar ik vind dat de beveiliging zich rustig heeft gehouden na al het geschreeuw en het geschelt van dat meisje.. totaal ontspoort, Weg met die drugsgebruikers, die verpesten de avonden van de mensen die voor hun plezier naar hedon komen, zoals ik! Hoop dat dit meisje er nimmer meer in komt.


  ⚠️ Meld

 5. @ Sander: Komt over als “indrukken” of weet je zeker dat beiden drugsgebruikers zijn?

  Beide uiterlijk krakers.
  Weg met die drugsgebruikers

  Drank en drugs kunnen inderdaad enorm veel ellende veroorzaken.
  Vooroordelen ook.
  Weg? Waarheen? Niet helpen?
  En drankgebruikers? drankmisbruikers?


  ⚠️ Meld

 6. @ Dick:

  ja, helaas weet ik de reputatie van dit zooitje ongeregeld.

  Je hebt helemaal gelijk dat drankmisbruik minstens zo erg is, en ook daar hulp voor nodig is. Dat meisje had ook zeker te veel drank gehad en wist waarschijnlijk haar grenzen niet.

  Het is namelijk dat mensen die een leuke avond hopen te hebben in gevaar worden gebracht door een losgeslagen meisje en haar vriendjes die zichzelf niet onder controle hebben.

  Ik lees hier allemaal berichten die het proberen goed te praten voor dat meisje, maar oa door dat soort mensen hebben wij een verknipte samenleving!


  ⚠️ Meld

 7. @ Sander, beeldvorming en werkelijkheid gebasseerd op feiten. Kunnen verschillen als dag en nacht.

  Vind dat er uit dit bericht te weinig feiten zijn te halen om de situatie goed in beeld te krijgen. Doe er dan ook niet aan mee.


  ⚠️ Meld

Reageer