Agressieve Emmeloorder stompt en schopt portier

Zwolle – Bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat is in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 september een 24-jarige man uit Emmeloord aangehouden voor het mishandelen van een 27-jarige portier.

De verdachte was binnen wild aan het dansen en toen de portier langs hem liep en hem enigszins wegduwde, begon de verdachte hem te stompen, onder andere in zijn gezicht. Buiten werd de 24-jarige nogal agressief, waarop de politie hem heeft aangehouden. Ook tijdens zijn insluiting op het politiebureau bleef de man zich zeer agressief opstellen. Hij zit nog vast en er wordt proces-verbaal opgemaakt. 

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Ik heb het voorval gezien, was bij Bloopers. Maar ik vind de manier waarop de portiers de jongen aanpakten ook ontzettend lijken op mishandeling. Hij wordt er eerst op hardhandige wijze uitgezet, maar vervolgens mag hij op straat nog even een paar klappen, stompen en duwen verwerken. De manier waarop hij op de straat werd gedrukt en vervolgens ook daar weer het nodige te verduren krijgt, verdient ook zeker geen schoonheidsprijs.
  Als de jongen inderdaad klappen heeft uitgedeeld, dan is het terecht dat hij er wordt uitgemieterd en de politie wordt ingelicht, maar het leek er hier wel heel erg op dat de beveiliging van Bloopers eigen rechter speelde.


  ⚠️ Meld

 2. De verdachte was binnen wild aan het dansen en toen de portier langs hem liep en hem enigszins wegduwde, begon de verdachte hem te stompen, onder andere in zijn gezicht.

  Is dat normaal?


  ⚠️ Meld

 3. Wat heeft de alcohol met zo’n jongen gedaan…
  Zo ben je aan het dansen en zo ben je aan het slaan.
  Misschien is het normaal in Emmeloord,
  Maar hier houden we het graag buiten de (Sassen)poort
  Dus Wezepers, polderjongens en iedereen die niet tegen een biertje kan,
  Neem in het vervolg je moeder mee, of toon je een echte man.  ⚠️ Meld

 4. Bestaan er geen zwollenaren die wel eens een klap uitdelen? Je doet voor dat het altijd gasten zijn van buiten zwolle, of ik begrijp het verkeerd


  ⚠️ Meld

 5. @ ja-tja: Als we alle (drie) berichten over geweldpleging van afgelopen weekend (die in dit weblog genoemd worden) even analiseren:

  Groep mishandelt jongen voor politiebureau (3 Zwollenaren).
  Dronken vrouw mishandelt beveiligingsmedewerkster (22 jarige vrouw uit Zwolle).
  Agressieve Emmeloorder stompt en schopt portier (24 jarige man uit Emmeloord).

  In totaal 5 aanhoudingen waarvan 4 uit Zwolle.
  Dus 80% van de betrokken geweldplegers komt uit Zwolle!
  Dus niet zoals jij beweerd van buiten Zwolle.
  Het is precies andersom 😉  ⚠️ Meld

 6. alsof je ooit een portier hoort zeggen: Ik had een kuddag en had geen zin om te werken dus de eerste de beste die ik een portie klappen kon geven kreeg van mij de volle lading…

  Misschien moeten ze in de bloopers die nummers wat langer laten draaien ipv zo kort na elkaar. Dan kon die jongen misschien wat makkelijker zijn dans vinden.:)


  ⚠️ Meld

 7. @jaspert

  koko&ik hadden het tegen

  Bericht door Observer, op 19 september 2010 om 13:29

  oké geen 80% het is 78,7 %8)

  in de grooote stad,, hebben ze het zelfde probleem
  in a*dam balen ze ook van die (boeren) uit zwolle,:o


  ⚠️ Meld

 8. @ja-tja

  Ach gelukkig valt het hier nog mee, aangezien Zwolle veel import heeft uit het westen;), anders woonde er in Zwolle net zoals Enschede veel boeren;).

  Maar wat wel tegenzit is dat Zwolle soms veel boeren van buiten trekt die hier net zoals in Amsterdam, de boel op stelten zetten.


  ⚠️ Meld

Reageer