SVI vindt in Salverda BV nieuwe hoofdsponsor

Zwolle – De komende drie seizoenen is Salverda BV hoofdsponsor van voetbalvereniging SVI. Salverda BV volgt daarmee Eric Selles Cars op, dat de afgelopen acht jaar hoofdsponsor van de Zwolse vereniging was.

Met het vastleggen van Salverda BV zet v.v. SVI een eerste, maar zeer belangrijke stap in de invulling van een hoofdsponsorgroep. De v.v. SVI wil de komende seizoenen werken met een hoofdsponsorgroep waarin meerdere partijen participeren. De komende tijd wordt met een aantal andere partijen gesproken over toetreding tot de hoofdsponsorgroep.

Salverda BV, gevestigd in ’t Harde, is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner op het gebied van: nieuwbouw van woningen, woningonderhoud en renovatie, utiliteitsprojecten, betonbouw en betonrenovatiewerkzaamheden.

Voetbalvereniging SVI is met ruim 1250 leden een van de grootste sportverenigingen in Zwolle en omgeving. Sportpark ‘de Siggels’ is de thuishaven van de 55 teams die aan de KNVB-competitie meedoen. Voetbalvereniging SVI is al jaren een boeiende en bloeiende vereniging. De samenwerking met Salverda BV geeft v.v. SVI de mogelijkheid haar ambities te verwezenlijken en te ontwikkelen.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer