Taekwondo kinderlessen in Zwolle Zuid

Zwolle – Vanaf woensdag 22 September gaat Taekwondo Oude Luttikhuis in samenwerking met het Zwolse Taekwondo Folson beginnen met het geven van kinderlessen in Zwolle.

Taekwondo is een dynamische zelfverdedigingssport waarbij diverse technieken met zowel de armen als benen worden gebruikt. Respect, normen en waarden en discipline staan daarbij voorop. Deze sport is uitermate geschikt voor kinderen die zich onzeker voelen. Daarbij is het ook een uitstekende uitlaatklep voor kinderen die heel druk zijn en veel energie hebben. Taekwondo biedt deze kinderen een structuur die een positief effect heeft op het dagelijks leven. TKD Oude Luttikhuis bestaat al ruim 30 jaar en heeft veel ervaring in het geven van lessen. Op dit moment worden er onder andere lessen verzorgd in Almelo, Hengelo en Vroomshoop. Omdat er zeer veel positieve reacties zijn heeft TKD Oude Luttikhuis besloten om Zwolle als volgende uitdaging aan te nemen.

De lessen zullen gaan plaatsvinden bij het Greydanus College, Campus 5 in Zwolle.

De eerste les is Woendag 22 September van 18:00-19:00uur. Deze les is geschikt voor kinderen in de leeftijdklasse 6 t/m 12 jaar.

Alle kinderen/ouders die interesse hebben kunnen vanaf deze datum op de Woensdag geheel vrijblijvend langskomen voor een gratis proefles. Meer informatie kunt u vinden op www.tkdoudeluttikhuis.com.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Hallo,

  Ik ben zia wahidi en ik heb zier interesse aan Taekwondo.
  Ik heb een zoon zijn naam is Daniel Wahidi en bijna 5 maar hij is groot en sterk en hij is gek op vecht sporten nu al.
  Jullie informatie lessen beginners vanaf 6 jaar wij kunnen niet wachten.
  Kunnen wij in september even langs komen en inschrijven?

  Met vriendelijke Groeten,
  zia wahidi  ⚠️ Meld

Reageer