Wijkplatform Stadshagen

Zwolle – Wijkwethouder Filip van As nodigt bewoners van Stadshagen uit voor het wijkplatform Stadshagen op woensdag 22 september 2010. De bijeenkomst vindt plaats in het Cultuurhuis (winkelcentrum Stadshagen) en begint om 20.00 uur.

Tijdens het wijkplatform kunt u kennismaken met de nieuwe wijkwethouder Filip van As. Daarnaast wordt er een toelichting op de toekomstige ontwikkeling(en) van Stadshagen door projectmanager de heer Peter Prak gegeven. In een kringgesprek worden door bewoners/organisaties ingebrachte onderwerpen besproken.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op de website van Zwolle, thema wonen-leven, de-wijken.

Artikel delen:

Reageer