Open dag dermatologisch centrum Isala

Zwolle – Het Dermatologisch centrum Isala en het Flebologisch centrum Isala organiseren op zaterdag 2 oktober a.s. een open dag van 10.00 tot 15.00 uur, Dr. Spanjaardweg 29, gebouw A te Zwolle. Elke bezoeker maakt kans op één van de twee waardebonnen ter waarde van € 350 die te besteden is in het Dermatologisch centrum Isala. Parkeren is gratis.

Bezoekers kunnen zich laten informeren over bijvoorbeeld spataderbehandelingen, het gebruik van verschillende fillers (opvulmiddelen), de (on)mogelijkheden van Botox, het verwijderen van couperose of pigmentvlekken en het ontharen via laserbehandeling. Ook worden de nieuwe gefractioneerde CO2 Laser en IPL (intense pulsed light) gepresenteerd. Deze lasers worden gebruikt bij de behandeling van huidveroudering. Bezoekers kunnen enkele ‘live’ behandelingen bijwonen. Beide centra vinden het belangrijk dat er op een veilige manier gewerkt wordt en met zo min mogelijk belasting voor de patiënt. Het Flebologisch centrum Isala is in het bezit van een Vaatkeurmerk. Het Dermatologisch centrum Isala werkt met ervaren en gespecialiseerde dermatologen en huidtherapeuten.

De centra sluiten met hun behandelingen aan bij de nieuwste ontwikkelingen. Het Flebologisch centrum Isala maakt naast traditionele behandelmethoden ook gebruik van moderne technieken zoals radiogolven en laserstralen. Naast alle gangbare technieken voor (spat)aderproblemen, wordt ook een verfijnde bestaande behandeling van spataderen toegepast. De samenstelling van de foam die ingespoten wordt bij de echogeleide foamsclerose is namelijk verder ontwikkeld, waardoor de behandeling leidt tot een nog beter resultaat en nog minder complicaties bij herstel.

Inmiddels staan de centra landelijk bekend om de nauwe samenwerking tussen vaatchirurgen en dermatologen van de Isala klinieken. Beide vakgebieden zijn steeds meer naar elkaar toegegroeid en bieden vergelijkbare behandelingen aan. Omdat de vaataandoeningen doorgaans door zowel de vaatchirurg als de dermatoloog worden onderzocht en behandeld, werken ze nauw samen. Dit biedt ook meer duidelijkheid voor doorverwijzende huisartsen én de patiënt.

Artikel delen:

Reageer