‘Muziek op schoot’ voor baby’s en peuters start weer

Zwolle – Bij Muzerie start op 6 en 8 oktober ‘Muziek op schoot’ voor baby’s, dreumesen en peuters in de wijken Stadshagen en Assendorp. Muziek maken en samen zingen en bewegen op muziek, heeft een grote invloed op de ontwikkeling van het kind. Het geeft het kind een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Bovendien worden de motoriek, creativiteit en het zelfvertrouwen erdoor ontwikkeld.

Tijdens de cursus van 8 lessen zingen we o.a. liedjes voor op schoot, maar ook voor bij de dagelijkse handelingen zoals de bad-, bed- en aankleedrituelen. We spelen dans- en bewegingsspelletjes en maken gebruik van speelgoed en muziekinstrumenten waarmee we experimenteren en waar we naar luisteren. Het is een cursus voor ouder en kind, waarbij het niet belangrijk is dat je een instrument kunt bespelen. Samen plezier maken op muziek staat voorop!

De cursus start bij voldoende inschrijvingen en proeflesaanmeldingen. Inschrijven kan tot en met uiterlijk vrijdag 24 september. Uitgebreide lesinformatie, het inschrijf- en proeflesformulier is te downloaden van www.muzerie.nl

Artikel delen:

Reageer