Feestelijke opening Landstede topsporthal

Zwolle – Aanstaande zaterdag 25 september wordt in Zwolle het nieuwe Landstede Sportcentrum geopend. Het centrum is vanaf 16.00 uur toegankelijk voor het publiek en genodigden. De officiële opening vindt plaats tussen 18.30 en 19.00 uur, waarna vanaf 20.30 uur de eerste thuiswedstrijd van het Zwolse eredivisiebasketbal plaatsvindt.

Gedurende de week daarna zijn er activiteiten voor de leerlingen en studenten van Landstede, relaties en het publiek uit Zwolle en de regio. Voor het publiek is op woensdag 29 september de kick-off van het volleybal en basketbal eredivisieseizoen. Het Landstede Sportcentrum is een thuisbasis voor zowel topsport als breedtesport, voor opleidingen, sportverenigingen en supporters. Er kunnen evenementen worden georganiseerd, modeshows, congressen, theater en alles waarvoor een podium nodig is. Daarnaast beschikt het sportcentrum over grote ruimtes voor sportorganisaties en een multifunctionele ruimte voor de Businessclub. De sfeervolle accommodatie is multifunctioneel en voor iedereen.

Spectaculaire opening

Het sportcentrum is spectaculair; de officiële opening is minstens zo spectaculair. Behalve burgemeester Henk Jan Meijer en sportwethouder Gerrit Piek maken NOC*NSF directeur Gerard Dielessen en Jan Douwe Kroeske hun opwachting. Tussen 18.30 en 19.00 uur is er een flitsende opening met een fantastische lasershow die niemand snel zal vergeten. De deuren van de nieuwe sporttempel gaan echter al eerder open: vanaf 16.00 uur zijn er doorlopend rondleidingen en presentaties van verenigingen, met onder andere basketbal-, volleybal-, korfbal- en acrogymdemo’s op het hoogste niveau. En om half negen kan iedereen vanaf de unieke tribunes met in totaal 1400 zitplaatsen genieten van de eerste thuiswedstrijd op topniveau van Landstede Basketbal tegen BS Weert. Entree is gratis!

Feestelijke week

De overige dagen van de openingsweek maken onder meer topsporters van het Centre of Sports & Education, studenten van de opleiding Sport & Bewegen, topsporters uit de regio, docenten en medewerkers van Landstede en bedrijven, kennis met het Sportcentrum.

Kick-of

Op woensdag 29 september vindt de officiële Kick-off van het topsportseizoen van Landstede Volleybal en Landstede Basketbal plaats. Er worden wederom rondleidingen gegeven, er zijn vele activiteiten voor de jeugd en er is een spelerspresentatie van Landstede Volleybal en Landstede Basketbal. Ook deze avond is de entree gratis en de Kick-off begint om 18:30 uur.

Het hele programma van de openingsweek is te vinden op www.landstedesportcentrum.nl

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Dat is jeugsentiment voor mij……was vroeger het magazijn van het toenmalige Rijksinkoopbureau…..een Kafka achtige organisatie, maar wel gruwelijk gelachen tijdens de informele borrelbijeenkomsten 1x per maand op vrijdagmiddag vanaf 4 uur, vraag maar aan de melkboer! ūüėČ


  Maak melding

 2. Gaan wij speciaal naar die volleybalwedstrijd die hier ook stond…ook om die zaal te zien. Is dit

  Aanstaande zaterdag 25 september wordt in Zwolle het nieuwe Landstede Sportcentrum geopend. Het centrum is vanaf 16.00 uur toegankelijk voor het publiek en genodigden. De offici√ęle opening vindt plaats tussen 18.30 en 19.00 uur, waarna vanaf 20.30 uur de eerste thuiswedstrijd van het Zwolse eredivisiebasketbal plaatsvindt.

  zaterdag. Nou ja zaterdagmiddag en waarschijnlijk ook ’s avonds
  (ook Twente-Ajax in De Grolsch Veste
  zaterdag 25 september 2010 20:45 uur)
  gezellig met vrienden. Bovendien zijn offici√ęle zaken meestal altijd voor een bepaald publiek …desondanks natuurlijk veel plezier en hopen op veel optimisme en een grote opkomst!


  Maak melding

Reageer