De Gemeentegids van Zwolle niet ontvangen?

Zwolle – De Gemeentegids Zwolle 2010/2011 is uit. De bezorging heeft de afgelopen twee weken huis-aan-huis plaatsgehad. Huishoudens in Zwolle met een nee/nee-sticker tegen ongeadresseerd drukwerk op de brievenbus hebben de gids niet ontvangen.

U kunt in dat geval de gemeentegids Zwolle ophalen bij de receptie van het Stadhuis, het Informatiecentrum Stadskantoor of Stadshagen en de wijkservicepunten. Heeft u geen nee/nee-sticker op uw brievenbus en heeft u desondanks de gemeentegids niet ontvangen, dan kunt u dit tot 1 oktober doorgeven aan de uitgever van de gids, via verspreiding@lokaaltotaal.nl. U krijgt dan alsnog de gids thuis bezorgd.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Ik vond veel foto’s in de gids erg slect belicht, veelal erg donker. Als je de editie van vorig jaar ernaast pakt (met een mooie luchtfoto van een deel van de stad) dan zie je dat die omslag zowel een mooie als nuttige foto heeft. De huidige editie heeft slechte foto’s, erg jammer.


    ⚠️ Meld

  2. Bericht door zusenzo, op 21 september 2010 om 16:51
    Dat weet ik tja ja maar ik heb geen internet!

    Je hebt toch wel benen of een fiets of een rolstoel, ophalen dat ding, dat is nou het nadeel van een nee/nee sticker ( waar jezelf voor gekozen hebt):)


    ⚠️ Meld

Reageer