Spreekuur CJG Oost in de Vlasakkers van start

Zwolle – Na de opening van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Inlooppunt Zuid wordt de komende week in stadsdeel Oost (Dieze, Wipstrik, Assendorp en Berkum) het CJG Inlooppunt Oost geopend. Ouders, jongeren en kinderen kunnen op drie locaties voor alle opvoed- en opgroeivragen terecht. Wethouder Nelleke Vedelaar geeft donderdag 23 september het startsein voor het inloopspreekuur in wijkcentrum De Vlasakkers.

Groter groeien, iedereen doet het. Vaak lijkt het vanzelf te gaan, maar dat is lang niet altijd het geval. Elke levensfase brengt nieuwe vragen mee en de antwoorden zijn niet altijd even eenvoudig te vinden. Voor antwoorden op alle vragen die moet opvoeden en opgroeien te maken hebben, kunnen ouders, maar ook jongeren en kinderen terecht bij het CJG. Wijkwethouder Nelleke Vedelaar geeft donderdagmorgen uur het startsein voor inloopspreekuur in wijkcentrum de Vlasakkers. Zij doet dit in aanwezigheid van de medewerkers van het CJG en stadsdichter Alet Boukes.

Het inloopspreekuur in wijkcentrum de Enk wordt op maandag 27 september door wethouder jeugd Filip van As geopend. Beide spreekuren staan vanwege de opening in het teken van gezondheid. Ouders, jongeren een kinderen zijn welkom om kennis te maken met de CJG-medewerkers en tegelijkertijd meer te weten te komen over gezond opvoeden en opgroeien.

De feestelijke opening van het CJG Inlooppunt Oost is in Brede School het Wonderwoud 29 september plaats.

CJG-krant

Ter gelegenheid van de opening is een CJG-krant uitgegeven met informatie over het CJG en verschillende opvoed- en opgroeivragen. De krant is huis aan huis in stadsdeel Oost verspreid. De krant is ook te downloaden op www.cjgzwolle.nl of af te halen bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor aan het Lübeckplein 2.

Spreekuren

De medewerkers van Stadsdeel oost houden op drie locaties spreekuur. Op de hoofdlocatie in de Brede School het Wonderwoud en in de wijkcentra de Vlasakkers en de Enk. In Zwolle Zuid is het CJG gevestigd in het voormalige consultatiebureau aan de Democratenlaan. De hulp is gratis en een afspraak maken is niet nodig.

Meer informatie

Op de website www.cjgzwolle.nl vind je alle informatie over opvoeden en opgroeien, de adressen en openingstijden van de Zwolse Inlooppunten CJG en het openingsprogramma. 

Artikel delen:

Reageer