Drie jongens mishandeld bij Hortensiatunnel

Zwolle – In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 september, omstreeks 00.00 uur, zijn drie jongens mishandeld in de buurt van de Hortensiatunnel. Twee jongens, beiden rijdend op een scooter, hebben drie fietsers zonder aanleiding tot stoppen gedwongen en mishandeld. De daders zijn weggereden in de richting van Zwolle Zuid. De politie is een onderzoek gestart en zoekt nog naar getuigen.

 

Volgens de slachtoffers luidt het signalement van de daders als volgt: dader één is een lichtgetinte man met donker haar van ongeveer 18 jaar oud. Hij droeg een zwarte jas met bontkraag. De tweede dader is een donkergetinte man van ongeveer 20 jaar met vlechtjes in het haar. Hij droeg een witte jas. De politie is op zoek naar een getuige die een kenteken heeft doorgegeven. Getuigen die iets van de mishandeling hebben gezien of mogelijk een omschrijving kunnen geven van de daders worden verzocht contact op te nemen met het team Zwolle-Noord via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. En ja hoor, daar agan we weer…..

  licht getint en donker getint…..

  Om te janken dat tuig, binnenkort gaat t veel verder mis, gegarandeerd met dat spul 🙁


  Maak melding

 2. Wordt het niet eens tijd voor cameratoezicht daar en dit soort gastjes eerst slaan voordat ze verhoord worden? Weten ze ook hoe dat voelt. Walgelijk gajes, het maakt daarbij niet uit of ze wit, zwart, geel, paars, bruin of rood zijn.


  Maak melding

 3. En voor de zoveelste keer vind ik dat weer pijnlijk duidelijk wordt dat camera’s daar toch ECHT noodzakelijk zijn!

  En voor de daders? Laten we hopen dat ze hun match een keer tegenkomen en goed in elkaar getrimmed worden! Als ze dan door politie en/of ambulancepersoneel gevonden worden zou het nog het mooiste zijn als ze herkend worden ook nog eens opgepakt worden voor dit vergrijp!


  Maak melding

 4. in elkaar getrimmed? Je bedoelt alle vlechtjes er af?;)

  Deze gasten kiezen hun slachtoffers goed uit en laten de zwaardere matches liever voorbij gaan. Wellicht een idee om wat lokjongeren daar eens te laten lopen/fietsen?


  Maak melding

Reageer