Zwollenaar mishandeld na gooien van snoepje

Zwolle – Op de Voorstraat is in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 september een 21-jarige Zwollenaar mishandeld door een 26-jarige plaatsgenoot.

politie_logo_4.jpg

Het slachtoffer gooide een snoepje naar zijn vrienden, waarop de voor hen onbekende verdachte het slachtoffer aanviel. De man kreeg een kopstoot. Op de Sassenstraat kon de 26-jarige man worden aangehouden. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Tja een snoepje gooien met een boogje, zo van “hier maat”? Maar een kopstoot? Interessante zaak.

  Het was toch geen pepermuntje omdat die ontvanger zo uit zijn mond meurde 😮


  ⚠️ Meld

 2. jaren lang had ik als koosnaam “snoepje” voor mijn vrouw. Heb ik het wel over een een goeie 20 jaar terug. zou er nu mee gegooid worden, tsja eenzelfde reactie,……


  ⚠️ Meld

 3. Of de verslaggeving is niet helemaal volledig, of het is een verlate aprilgrap maar ik heb nog nooit zo’n raar motief voor een mishandeling gehoord.
  Het valt mij wel op dat veel van dit soort aggressiviteit in de nacht plaats vind, alsof gewone normale Zwollenaars in één keer veranderen in slaande, stekende en kopstoot uitdelende gevaarlijke psycho’s zodra de Peperbus 00.2 uur slaat.
  De oplossing: ….oordopjes verplichten in de Voorstraat en omstreken? ;););)


  ⚠️ Meld

 4. Dus die man was kreeg een snoepje toegeworpen die eigenlijk niet voor hem was bedoeld en als dank tracteerde hij op een biertje + een jenever?:P
  Of werd die man geraakt door dat snoepje? Een mentos kan hard aan komen.
  Komop redactie; meer details graag!!!


  ⚠️ Meld

Reageer