Rowwen Hèze naar de IJsselhallen

Zwolle – De Limburgse formatie Rowwen Hèze is dit jaar vijfentwintig jaar actief binnen de Nederlandse muziekwereld. De band gaat dit groots vieren met nieuw werk en een speciale jubileumshow. Op vrijdag 1 oktober is deze show met support act Kabaal te zien in IJsselhallen Zwolle.

persfoto_rowwen_hze_2010_ron_470.jpg
Foto: Ron Tetteroo

De jubileumtour Zilver bestaat uit vijfentwintig speciaal geselecteerde optredens door het hele land met een setlist van vijfentwintig nummers uit de afgelopen vijfentwintig jaar. Uiteraard zal de veelzijdigheid van de band naar voren komen, maar ook de interactie met het publiek. Er zal een mooi feestje gebouwd worden waarbij klassiekers als ‘’t Is een kwestie van geduld’, ‘Limburg’ en ‘Bestel Mar’ uiteraard niet ontbreken. In het voorprogramma wordt het publiek wordt door de rock-coverband Kabaal in een feeststemming gebracht.

Het repertoire van deze band kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Hèze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. Onder het credo “volle tenten en lege vaten” is er voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils. Kortom: Een veelbelovende muzikale avond in IJsselhallen Zwolle waarbij de voeten onvermijdelijk van de vloer zullen gaan.

Voorverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticket Service ® via: 0900 300 1250 (45 cpm), de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, de grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de Bekende Voorverkoop Adressen. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar via de V.V.V winkels in Zwolle, Kampen, Ommen, Hardenberg, Steenwijk en Giethoorn. 

Rowwen Hèze Jubileumtour Zilver (+ support act)

Datum
1 oktober 2010

Zaal open
19.00 uur

Aanvang
20.00 uur

Entreeprijs
€ 25,00 (excl. servicekosten)

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Wij zitten dan in ‘Utten “Eugte…veel plezier Derk & misschien Plantman! We lezen ’t wel…Plantman heeft hier die Limburgse teksten eens ontleed.

  Benieuwd wanneer De IJsselhallen (thuishonk van gezellige Marita) weer een geweldig optreden aanbiedt?


  ⚠️ Meld

 2. @ Derk, zou dus graag willen maar (“helaas” kan ik niet zeggen want dit weekend lijkt me ook erg gaaf)

  Wij zitten dan in ‘Utten “Eugte…veel plezier Derk & misschien Plantman!

  Benieuwd wanneer De IJsselhallen (thuishonk van gezellige Marita) weer een geweldig optreden aanbiedt?  ⚠️ Meld

Reageer