FC Zwolle en C1000 slaan de handen ineen

|   Laatste wijziging

Zwolle – “Samen staan wij sterk”, dat is de inzet van het partnerschap tussen C1000 en FC Zwolle. Acht C1000-vestigingen verbinden zich als partner aan FC Zwolle. Voorafgaand aan de wedstrijd FC Zwolle – Willem II vond de contractondertekening plaats, waarmee de partijen zich de komende twee seizoenen aan elkaar verbinden.

De C1000-vestigingen Holtenbroek, Kerssies, André Mulder, Beijer, Van Brummen, Nagelmaeker, Schokker en Martijn Dekker uit Hasselt stralen FC Zwolle uit. Als klant kun je volop profiteren van de samenwerking, denk hierbij aan gezamenlijke merchandise-artikelen, supportersacties en FC Zwolle/C1000 spaarkaarten. Zo worden er bij alle deelnemende C1000-vestigingen voor iedere thuiswedstrijd van FC Zwolle 50 toegangskaarten verloot.

FC Zwolle en C1000 zijn het erover eens dat de insteek van de samenwerking veel verder gaat dan een standaard partnerschap. Beide partijen kunnen profiteren van elkaars naamsbekendheid en klanten, met als uiteindelijke doel de klantenbinding te verhogen. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “FC Zwolle en C1000 slaan de handen ineen”

  1. financieel sportief zul je bedoelen dick, vergeleken met de rest van de in zwolle gevestigde supermarkten is de c1000 veruit de duurste. mij maakt het niet uit en ik rij zo even met mijn auto naar de dobbe, maar er zijn mensen die dit gemak niet hebben.

  2. Waren het niet de Zwolsche C1000 vestigingen die een AH XXL winkel in het stadion tegenhielden. Als de C1000 dat gat wil vullen dan mogen ze wel een tonnetje meer sponsoren

  3. Bericht door Albert Heijn, op 23 september 2010 om 16:41
    Waren het niet de Zwolsche C1000 vestigingen die een AH XXL winkel in het stadion tegenhielden. Als de C1000 dat gat wil vullen dan mogen ze wel een tonnetje meer sponsoren

    Idd, toevallig dat een filiaalhouder bij de cda zat. Die hebben de plannen dan ook fijntjes geannuleerd.

    Bericht door dick, op 23 september 2010 om 16:44
    Afgunstige post-alert.

    Waar dan?

    Bericht door drama, op 23 september 2010 om 16:45
    @AH; wat nu? achteraf mauwen? Waarom zelf geen sponsor van onze FC?

    Omdat er geen xl in het stadion zit.

  4. Bericht door tsja, op 23 september 2010 om 05:36
    Dat wordt dus een andere supermarkt voorlopig.

    Ik ga bijna nooit meer naar de c1000. En als ik er kom vraag ik me weer af waarom ik niet naar de appie of de Jumbo ben gegaan.

  5. Hey,
    Word deze blog nog ooit gelezen?
    Ik ben nog opzoek naar plaatjes en een of meerdere spaaralbums van fv zwolle 2011 uitgegeven door de c1000.
    Zou niemand me eraan kunnen helpen?
    Ook enkele losse plaatjes, een leeg of deels ingeplakt album is ook welkom. Ik kom graag met u in contact

    Mvg dave

Reacties zijn gesloten.