3FM Presents The Opposites in Hedon

Zwolle – Na Pinkpop en Lowlands maakt de Nederlandse Hiphopsensatie The Opposites zich op voor een nieuwe clubtour in het kader van 3FM Presents. Het duo scoorde een enorme hit met dansvloervuller Dom, Lomp & Famous en ook Broodje Bakpoa, gebaseerd op de comedyserie New Kids zorgde voor veel belangstelling. Op zaterdag 2 oktober zullen de heren onder de noemer van het jongerenconcept Check This het Zwolse poppodium Hedon aandoen voor een optreden. Support is er van het Zwolse ZoieZo en MacTw!st uit Meppel.

"Broodje warm vlees, broodje bakpao", eigenlijk hoeven The Opposites helemaal geen introductie. Het feit dat de single Broodje Bakpao, gebaseerd op de comedyserie New Kids, al miljoenen keer bekeken is op youtube zegt genoeg; de zelfverklaarde ‘ragboeren’ zetten hun triomftocht voort. Met het album Begin Twintig scoorde het duo grote hits waaronder Dom, Lomp & Famous, welke gerust dé dansvloervuller van 2007 genoemd mag worden. Met opvolgers Me Nikes en Vandaag lijkt het duo de succesformule te hebben uitgevonden. Nu zijn ze terug met Succes / Ik ben Twan, een dubbelalbum met zowel de soloplaat van Big2 als die van Willy. Het werk sleepte onlangs nog twee Edison nominaties in de wacht, in de categorie voor beste album én beste single met Broodje Bakpao.

3FM Presents: THE OPPOSITES  

support: ZOIEZO / MACTW!ST

  
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Zaterdag 2 oktober
Open                          : 19:30 uur
Aanvang                     : 20:30 uur
Entree                         : € 5,00
Minimum Leeftijd        : 14+

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ik heb er gelukkig nog nooit van gehoord en zo aan de inspirerende songtitels te zien wil ik dit graag zo houden.evengoed is 5 euro inderdaad niet duur.


    ⚠️ Meld

Reageer