10 jaar dienstverlening van De Kern in Zwolle

Zwolle – De Kern bestaat september 2010 tien jaar en vierde dit lustrum woensdagmiddag door middel van een cliëntenmiddag in Park Eekhout. Tien jaren van hulpverlening bieden, tien jaren van ketenpartner zijn en tien jaren van werkgeverschap en werknemerschap. In die tien jaren kende De Kern al menige hoogtepunten en enkele dieptepunten. Het is een feit dat de afgelopen tien jaren, jaren van stevige beweging waren. En dat willen we in de toekomst voortzetten. Daarom ons lustrummotto: De Kern, 10 jaren samen in beweging.
22-09-2010_de_kern_viert_10_jarig_bestaan_in_park_eekhout_4.jpg
Alle cliënten en kinderen waren woensdag welkom in Park Eekhout, in het centrum van Zwolle. In het park werden tot 19.00 uur allerlei feestelijke activiteiten georganiseerd. Een DJ zorgde voor muziek. Fris, koffie,thee en een feestelijk gebakje stonden klaar. En niet te vergeten een ijscokar met gratis ijs. Het Jeugdcircus Pavarini zorgde voor vertier en de cliënten konden creatief aan de slag om samen een groot kunstwerk maken. Verder was er een pannakooi en ging men terug in de tijd met de oud Hollandse spelen. Voor de dansliefhebbers was er een Zumbaworkshop. Om even helemaal bij te komen van alle activiteiten was er een relaxhoek waar heerlijk ontspannen kon worden.

22-09-2010_de_kern_viert_10_jarig_bestaan_in_park_eekhout_1.jpg

22-09-2010_de_kern_viert_10_jarig_bestaan_in_park_eekhout_2.jpg

22-09-2010_de_kern_viert_10_jarig_bestaan_in_park_eekhout_3.jpg

De Kern, maatschappelijke dienstverlening helpt u met uw vragen over opvoeding, de relatie met uw partner, financiële problemen, conflictsituaties, problemen met instanties of verwerkingsproblemen. Er zijn talloze voorbeelden te noemen van problemen waar u hulp bij kunt gebruiken.
Iedereen heeft wel eens een probleem. Soms lukt het om een probleem zelf op te lossen, of met behulp van familie of vrienden. Soms lukt dat niet. De maatschappelijk werker helpt u dan weer op weg. De maatschappelijk werker geeft informatie of advies, bemiddelt met instanties en begeleidt. Soms is één gesprek voldoende, soms zijn er meer gesprekken nodig. De Kern is een organisatie voor maatschappelijk werk en Sociaal Raadslieden. Zij werken voor iedereen in de gemeenten Zwartewaterland, Kampen en Zwolle. Sociaal Raadsliedenwerk worden aangeboden in Zwolle. Het Algemeen Maatschappelijk Werk ondersteunt, begeleidt of adviseert mensen bij problemen van financiële of relationele aard en/of bij de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. De Sociaal Raadslieden wijzen alle burgers van Zwolle de weg in het doolhof van (sociale) voorzieningen, regelingen en instanties.
Artikel delen:
Reacties 6
  1. Weer die man he op de laatste foto met een big smile. Kijk eens zo goed gaat het, maare de Kern; ohja afspraak kan over twee weken hmmmmmmmmm Ik heb vele mensen geholpen en dit was dan altijd de Bumper en zochten een alternatief traject.


    Maak melding

  2. Wordt er nog wel werk verzet door die wethouders zie ze raak in de krant op de foto bij openingen hier en daar.Precies zoals het gaat bij de ambtenaren het duurt eeuwig voor je iets gedaan krijgt want ze zijn druk met openingfeestjes te bezoeken.


    Maak melding

Reageer