Jaar lang gratis badmintonnen voor Cindy Boere

Zwolle – Op woensdag 22 september mocht Cindy Boere de eerste prijs in ontvangst nemen die ze elf dagen eerder op de badminton inloopdag 2010 van de Zwolsche Badminton Club (ZBC) had gewonnen. 

Die prijs was niets minder dan een jaar lang gratis badmintonnen bij deze oudste en grootste badmintonvereniging van Zwolle. Hij werd haar in de vorm van een certificaat overhandigd door ZBC-voorzitter Lambert Seine, die Cindy uitlegde dat ze zich niet bezwaard hoefde te voelen: ‘De ervaring leert dat men gemiddeld x jaar lid blijft, dus we gaan echt nog wel wat aan je verdienen.’Cindy is niet onbekend met de badmintonsport; ze heeft het van jongs af aan gespeeld en vele jaren aan de competitie meegedaan. Of dat laatste er opnieuw inzit, daar is ze nog niet over uit. Maar op de inloopdag was in elk geval al te zien dat ze over een professionele slag beschikt. Daar gaat ZBC nog veel plezier aan beleven.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Gefeliciteerd Cindy

    Als je interesse hebt in badminton en je woont in Zwolle Zuid, kom dan gerust een keer langs op maandag of woensdag avond bij badmintonclub svi.


    ⚠️ Meld

Reageer