Voorverkoop kaarten via VVV

Zwolle – De voorverkoop voor de nieuwste editie van LEGO WORLD is weer van start gegaan. Via VVV Zwolle kun je nu je kaarten aanschaffen voor dit spectaculaire evenement in de IJsselhallen! En ook de voorverkoop voor de nieuwste editie van het leukste, grootste en bovenal meest swingende discofeest van Zwolle en omstreken is weer van start gegaan. Via VVV Zwolle kun je nu ook je kaarten aanschaffen voor Generation Classics Party in de WZRV hallen!

LEGO WORLD vindt dit jaar plaats in de herfstvakantie van woensdag 20 t/m woensdag 27 oktober, iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit evenement zijn levensgrote LEGO bouwwerken te bewonderen, maar natuurlijk kan er ook zelf gebouwd worden. De jongste bezoekers kunnen spelen met DUPLO en zich laten schminken. Ouders en opa’s en oma’s kunnen lekker op het terras plaatsnemen of natuurlijk zelf meebouwen! Kaartjes bij VVV Zwolle aan de Grote Markt 20. Deze kosten €18,50 per stuk. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Op zaterdagavond 30 oktober vanaf 21.00 uur wordt het net als voorgaande edities wederom dringen op de grootste verlichte dansvloer van de Benelux. DJ Henri Geerlings en het Generation Classics Party DJ en VJ Team laten de verlichte dansvloer sidderen van draaigenot met de lekkerste floorfillers en brengen het in geweldige pink & black uitgedoste publiek terug naar geweldige disco herinneringen.

Kaartjes: VVV Zwolle aan de Grote Markt 20. Deze kosten tijdens de voorverkoop slechts € 15,- per stuk en aan de deur mits nog voorradig € 18,50.

Artikel delen:

Reageer