Bijzondere kunst bij VVV Zwolle

Zwolle – Bij de VVV winkel in Zwolle worden vanaf volgende week zelfgemaakte kunstwerken verkocht. Er is echter iets bijzonders aan deze kunst, ze zijn namelijk gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.

zwolse20presentjes.jpg

Cliënten die werkzaam zijn bij Atelier de Weije Kunst hebben schatkistjes met Zwolse balletjes, een thee- en koffie pakket en een borrelpakket gemaakt voor de verkoop in de VVV winkel. Onder andere de Peperbus en de Sassenpoort zijn met de hand geschilderd op kopjes, bordjes en schaaltjes. Deze pakketten die wellicht kunnen dienen als een bijzonder geschenk voor een goede relatie of als kerstpakket, zijn nu te koop bij de VVV winkel vanaf €5,50.

Altelier de Weije Kunst

Atelier de Weije Kunst heeft een ruim assortiment aan cadeau artikelen gemaakt door cliënten met een verstandelijke beperking. Als geen ander geven deze kunstenaars, op geheel eigen wijze, vorm aan hun persoonlijke belevingswereld. Voor meer informatie kijk op www.vvvzwolle.nl, bel met VVV Zwolle, tel. 038-4216198 of kom langs bij de VVV winkel, Grote Markt 20 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer