Stofjes zoeken in IJsselhallen Zwolle

Zwolle – De najaarseditie van het Stoffenspektakel vindt op woensdag 29 september plaats in de IJsselhallen Zwolle. Tijdens dit Stoffenspektakel presenteren vele bekende en onbekende stoffenleveranciers uit heel Nederland, België en Duitsland via hun dealers de nieuwste herfst en wintercollecties stoffen van dit najaar aan het grote publiek.

Meer dan 250 kramen zullen gevuld zijn met alles wat de zelfmaaknaaister zich kan wensen. Tijdens deze première kunt u de nieuwste herfst en winterstoffen als eerste komen bekijken, voelen en kopen. Stoffen Spektakel in Zwolle wordt inmiddels door duizenden mensen bezocht uit Nederland, België en Duitsland. Speciaal op dit Stoffen Spektakel zullen in ruimste omvang de nieuwste stoffen voor het eerst dit seizoen gepresenteerd worden.

Meer dan 70 stoffenhandelaren hebben hun medewerking toegezegd en er worden circa 250 kramen bemand. Allerlei prachtige effen en bedrukte gekookte wol, tweeds, geborduurde corduroy,  jeans, stijlvolle winterse breisels en de bijbehorende patronen, maar natuurlijk ook stoffen voor gordijnen, vitrages, vouwgordijnen en meubelstoffen zult u er als in eerdere edities vinden. De keuze is zeer divers. Zo vindt u stoffen vanaf €1,50 per meter maar ook haute couture stoffen uit hogere prijsklassen. Kortom een hele brede selectie.

Zoals altijd is Stoffen Spektakel voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis. De deuren van de IJsselhallen zijn geopend van 9.30 tot 21.00 uur.

Op www.stoffenspektakel.nl vindt u uitgebreide informatie over dit evenement.

Artikel delen:

Reageer