Studiebeurs Zwolle 2010

Zwolle – Op woensdag 10 en donderdag 11 november 2010 vindt voor de 17e keer Studiebeurs Zwolle plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Met meer dan 16.000 bezoekers is Studiebeurs Zwolle ‘the place to be’ voor onderwijsinstellingen en beroepsorganisaties. Tot de bezoekers behoren vooral vmbo-, havo-, vwo- en mbo-leerlingen die in de laatste fase van hun opleiding zitten én hun ouders.

Studiebeurs Zwolle biedt een compleet overzicht van opleidingsmogelijkheden. En het is een uniek concept, want de Zwolse mbo- en hbo-instellingen organiseren de beurs zelf. De toegang is gratis. Voor wie binnenkort een studiekeuze gaat maken is een bezoek aan Studiebeurs Zwolle de moeite waard. Omdat er zoveel opleidingen uit alle delen van het land aanwezig zijn, is de beurs voor aankomende studenten de ideale mogelijkheid om zich te verdiepen in hun toekomst.

DECANEN
Tijdens Studiebeurs Zwolle vindt ook elk jaar een decanenochtend plaats. Decanen willen natuurlijk op de hoogte blijven van wat bepaalde beroepen precies inhouden. Hier speelt de organisatie graag op in.

STANDHOUDERS
Op Studiebeurs Zwolle zijn standhouders van verschillende opleidingen en beroepen aanwezig. Studiebeurs Zwolle kende in de afgelopen jaren een behoorlijke groei. Jaarlijks stijgt het aantal bezoekers én het aantal onderwijsinstellingen dat meedoet. Ook interesse om met een stand op de beurs te staan? Op deze website vindt u informatie en de contactgegevens voor meer achtergrondinformatie.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Komt grotendeels denk ik omdat je in Zwolle e.o. niet zoveel andere HBO opleidingen hebt dan het Windeheim. Je hebt de pabo nog in Zwolle, welke nog meer? weet het eigenlijk niet. En de andere HBO studie richtingen uit de rest van Nederland vinden het denk niet interessant genoeg om voor een beurs naar Zwolle te komen.


    ⚠️ Meld

Reageer