Reunie X-Ray Zwolle

Zwolle – Einde zomerperiode zomer maar de kerstdagen komen in zicht! Beter gezegd, de tweede kerstdag. Dan vindt in de Broerenkerk voor de tweede keer de X-Ray reünie plaats. Een samenwerkingsverband van Pulse Music Support en NUL38 Events maakt deze party mogelijk.

foto_gert_jan_-_x-ray_reunie_2010.jpg
Gert Jan, sinds jaren werkzaam op Aruba. Komt hij ook?

In 2007 was de eerste reunion party die plaats vond in de Proosdij. “Een geslaagd feest en helemaal uitverkocht. Dat zegt genoeg. Het verlangen naar dat stukje nostalgie. Bezoekers die elkaar na zoveel jaren weer terugzien. Even oude herinneringen ophalen. Met muziek van toen. Maar ook de gezelligheid van toen. Overigens was het enthousiasme bij het jongere deel van het publiek minstens zo groot. Dat leidde tot de vraag: wanneer komt er weer een X-Ray reünie? Na tien jaar, X-Ray sloot de deuren in 2000, lijkt dit hét moment voor een tweede reünieparty”, aldus de beide organisaties. Zondag 26 december 2010 tussen 22.00 en 04.00 uur gaan de poorten van X-Ray weer open. Locatie de Broerenkerk is bij uitstek geschikt om dat nostalgische feest te houden. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke party zijn aanwezig. Een grote dansvloer, groter dan de vorige keer toen er veel gepraat werd, dj’s van weleer, de onvervalste X-Ray tostibar en zelfs personeel van toen wordt ingeschakeld om de party zo authentiek mogelijk te houden.

Er wordt overwogen om aan deze tweede reünie een dresscode te verbinden. “Zwart-wit. Het is kerst dus passend in de sfeer van de feestdagen”, zo vindt de organisatie.” De vorige reünie heeft ons geleerd dat alle beschikbare kaarten razend snel waren uitverkocht. Om teleurstellingen te voorkomen zijn wij uitgeweken naar een grotere locatie. Maar bij 800 verkochte kaarten komt het bordje uitverkocht echt op de deur te hangen. Veiligheid en gezelligheid gaan bij ons natuurlijk hand in hand.”

Zondag 26 december 2010 22.00-04.00 uur: Broerenkerk Zwolle X-Ray Reünie. Kaarten kosten € 12,50 (inclusief een tosti of drankje) in de voorverkoop (€15,00 aan de deur, mits niet uitverkocht) en zijn vanaf nu al te reserveren via: info@musichallx-ray.nl. Binnenkort kunnen er ook kaarten gereserveerd worden via de speciaal voor de reunie in het leven geroepen website: www.musichallx-ray.nl

OPROEP: De organisatie is op zoek naar oude foto’s, leuke tips of andere relevante X-Rayzaken. Ook komt de organisatie graag in contact met DJ’s die destijds in de X-Ray hebben gedraaid. Zij kunnen contact opnemen met Jean-Pierre van der Kamp (06-22797687) of via de mail: info@musichallx-ray.nl .

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Had de eerste aankondiging al gekopieerd in de agenda. Maar, ondanks frequent bezoek, loopt vrouw-dick hier nog niet zo warm voor. Morgen maar eens wat medestanders in de kantine zien te benaderen.


    ⚠️ Meld

  2. He, wat een rotdag! Was er de eerste keer en zou nu ook graag gaan, maar ik geloof dat mijn wederhelft het niet zo leuk vindt als ik ga….


    ⚠️ Meld

Reageer