Droom komt uit voor Lana Wolf

Zwolle – Lana Wolf werkte en woonde jarenlang in Zwolle en zong vaak met ‘De Zwolsche Muziekfabriek’ (DZM). Na de laatste CD van DZM waarop Lana ook met een aantal nummers te horen is, was de wens van Lana voor een eigen CD natuurlijk niet gedoofd.

Na jaren van hard werken is het eindelijk zo ver: Het album van Lana Wolf is uit en is niet alleen te downloaden van iTunes en 538, maar ook te koop via Bol.com en Plato. De eerste prominente reacties zijn er al. Frits Spits behandelde het album ‘Something About Lana’ in zijn radioprogramma en dichtte Lana "een bulk aan talent" toe. "Het album is een dapper debuut", aldus de vooraanstaande radio-icoon. In de Glossy beoordeling kwam het album van Lana op de eerste plaats boven Ilse de Lange en Jacqueline Goovaerts. De single ‘See The Light’ voorafgaand aan het album kwam deze maand de Nederlandse Single Top 100 binnen op 45!

Niet verkeerd voor een debuutalbum zou je denken, maar aan de andere kant: Het album is geproduceerd en medegeschreven door niemand minder dan Camus Celli, de producer uit New York van onder andere Tina Turner, Chaka Khan en Gavin DeGraw!

Bovendien heeft Lana al een hele lange muzikale carriere achter de rug. Ze zong met (inter)nationale artiesten (oa. The Trammps, George McCray, Jocelyn Brown, The London Beat, Loïs Lane) en trad samen op met het ‘Metropole Orkest’ tijdens het ‘Concert op de Amstel’ en ‘Parkpop’, zong in een uitverkocht Ahoy en vertolkte (hoofd)rollen in onder andere de ‘Rockopera in Concert’, ‘Fame’ en ‘A Tribute To The Beegees’.

Een droom is uitgekomen voor de zangeres, voor wie dit mooie album een kroon op haar werk is.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Aanbeveling van Frits voor deze Zwolse (;) (T)ja)

    Het album van Lana Wolf is uit en is niet alleen te downloaden van iTunes en 538, maar ook te koop via Bol.com en Plato. De eerste prominente reacties zijn er al. Frits Spits behandelde het album ‘Something About Lana’ in zijn radioprogramma en dichtte Lana “een bulk aan talent” toe. “Het album is een dapper debuut”, aldus de vooraanstaande radio-icoon.

    GEWELDIG!


    Maak melding

Reageer