Opening verloskundigenpraktijk Bakerraad

Zwolle – ‘Groepspraktijk Verloskundigen Zwolle’ heet vanaf heden  ‘Bakerraad’. Vrijdagmiddag werd de praktijk feestelijk geopend. Voor (oud-)cliënten was er open-huis waarna er nog een borrel voor de genodigden werd geschonken. De praktijk krieeg een plekje in het nieuwe Gezondheidscentrum ‘Zorgpunt Zuid’ aan de van der Heydenstraat 6 – 2 8014 ZZ in Zwolle Zuid (naast de klimhal van Yosemite).

 

24-09-2010_verpleegkundigenpraktijk_zl-zuid__3.jpg

Groepspraktijk Verloskundigen Zwolle is al 28 jaar een bekende naam in Zwolle. In 1982 opgericht door Wilma Dijks en Edith Knuivers en uitgegroeid tot een praktijk met 5 verloskundigen; Wilma Dijks, Edith Knuivers, Annemarie Gaasbeek, Petra Veenhof en Gerjanne de With en 2 praktijkassistentes: Cintha Pechler en Nettie Hoekstra. Vanaf 1988 was de praktijk gehuisvest aan de Sweerssenkamp 8 in Zwolle Zuid. Daarnaast houdt de praktijk nog spreekuur in Assendorp bij de huisartsen Groot en Schwantje en participeert in het eerstelijns echocentrum Echo Enzo.

24-09-2010_verpleegkundigenpraktijk_zl-zuid__1.jpg 

24-09-2010_verpleegkundigenpraktijk_zl-zuid__4.jpg

24-09-2010_verpleegkundigenpraktijk_zl-zuid__2.jpg

Up to date

De praktijk is een professionele vooruitstrevende praktijk met kwaliteit van zorg, waarbij de wens van de cliënt voorop staat. De praktijk staat voor zorg op maat. Er komen speciale avonden waar we cliëntenvoorlichting gaan geven en er komt een inloopspreekuur bij een lactatiedeskundige voor moeders die borstvoeding geven.
De gezellige leestafel en de ruime speelhoek voor de kinderen maken onze nieuwe praktijkruimte tot een up to date verloskundigenpraktijk. 

De praktijk biedt zwangere vrouwen van conceptie tot en met het kraambed een totaalconcept op verloskundig gebied. ‘Bakerraad’ blijft ook op de nieuwe locatie opleidingspraktijk voor de Verloskunde Academie in Groningen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer