Fusion of Dance Festival gaat indoor

Zwolle – De kerstvakantie begint dit jaar in stijl; Fusion of Dance Indoor is een feit. Na twee succesvolle outdoor edities, wordt het gehele concept op zaterdag 18 december opgepakt, uitgebreid en verplaatst naar de IJsselhallen in Zwolle. Het feest gaat los om 22.00 en sluit als de zon weer opkomt en de vogeltjes weer fluiten want de deuren sluiten pas om 07.00 ’s ochtends!

In een winterdecor vol lasers en knallend indoor-vuurwerk zullen Nederlands grootste DJ’s maar liefst vijf verschillende area’s tot hoge temperaturen brengen. Voor de hosting van deze area’s zijn namen als Lipgloss, Onlytechno, Megabase en Sound of Energy voor Fusion-fans inmiddels bekende namen. Lipglossers komen al jaren voor de hipste groovy housemuziek, bij Sound of Energy ga je los op de beste trance, Onlytechno staat garant voor topkwaliteit techno en Megabasers beuken tot in de vroege uurtjes door op keiharde hardstyle. Tijdens deze eerste indoor-editie wordt deze fusie van dance-stijlen aangelengd met een state of the art lounge area, waar dj’s de bezoekers onthalen op de meeste relaxte tunes en beats om even op adem te komen van al het intensieve danswerk.

De organisatie verwacht veel van het feest gezien de unieke locatie, de omvang en de lange duur van deze indoor editie van Fusion of Dance. De eerste duizend Early bird tickets zijn vanaf zaterdag 25 september verkrijgbaar voor €22,50 deze Early bird tickets zullen als getapte biertjes over de toonbank gaan dus wees er snel bij! Om de mensen tegemoet te komen die geen Early bird ticket hebben kunnen bemachtigen zullen de kaarten tot 1 december voor  €30,- verkrijgbaar zijn. Voor de late kopers zullen de kaarten vanaf 1 december  €35,- kosten.  Als Fusion of Dance niet uitverkocht is zijn er ook nog tickets aan de deur verkrijgbaar voor € 45,- Tickets zijn verkrijgbaar via www.fusionofdance.nl, www.paylogic.nl of bij één van de 400 Primera winkels.

www.fusionofdance.nl

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Gefeliciteerd organisatie, ik had niet verwacht dat jullie dit voor elkaar zouden krijgen bij de gemeente:D

  Veel plezier voor diegenen die er heen gaan!


  ⚠️ Meld

 2. Zo raar is dat niet jaspert, hiermee krijgen hun alvast geld in het laatje om zaken te betalen (gaat veel vooraf) en hoeven ze niet of weinig vreemd vermogen te gebruiken. (wat geld kost)


  ⚠️ Meld

 3. @Jaspert

  4 September is Hard Energy Festival ook afgelast ivm tegenvallende kaartverkoop. Door de stijgende ticketprijs zullen er sneller kaarten verkocht worden en weet de organisatie dat ze genoeg kaarten hebben verkocht om het door te laten gaan.


  ⚠️ Meld

Reageer