Schotse studentenstrijd op Park de Hogenkamp

Zwolle- Park de Hogenkamp was zaterdag omgetoverd naar een Schots tafereel. Daar vond de zevende van de ZHTC Highlandgames plaats. De Highlandgames is het gezellige, maar ook spectaculairste studentensportevenement van Zwolle.

25-09-2010_highland_games_5.jpg

Teams van minimaal 6 en maximaal 11 personen moesten 16 spelen volbrengen waarbij teamwork, precisie, snelheid en vooral brute kracht waren vereist. Er vonden twee competities plaats: de mannen- en de vrouwencompetitie. Gemengde teams deden mee met de mannencompetitie. Compleet met doedelzakband, kilts en andere stoere outfits stredende diverse deelnemende teams door onder andere boomstam te gooien, hooivork darten en claymore (zwaard) heffen. De Highlandgames werden afgesloten met een BBQ.

25-09-2010_highland_games_1.jpg

25-09-2010_highland_games_3.jpg

25-09-2010_highland_games_4.jpg

25-09-2010_highland_games_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Krijg de indruk dat het minstens even gezellig was als vorig jaar. Toen ik er een tijdje vol genot naar heb gekeken…Deftig zonnetje d’r op ook, dat is geen zekerheidje zo tegen begin oktober 8)


    ⚠️ Meld

  2. Oh, wat een mooi jubileum Emile! Super dat je al die keren mooi weer hebt gehad zeg 😮 Haha spierpijn maar geen kater meer toch, bedoel: ’t is maandag 😉 Ga er wel vanuit dat jullie het zaterdagnacht minstens evenlang als mij hebben uitgehouden :D:D:D


    ⚠️ Meld

Reageer