Algemeen Log 176

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 177 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 324
 1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Joppuh met zijn 14de goudenplak

  Eregalerij:

  met 3: JanD, Verdieping, Koko Hattem en Plantje

  met 5: Bernard en Wim

  met 6: Gezellig, Natascha, ja-tsja, Appie en Eva

  met 7 Ingrid

  met 8 drama

  met 10 :Tim

  met 11: Derk

  met 14: Joppuh

  met 17: Assendörper

  :D:D:D

  Special:

  [move]Koko met zijn eerste log afsluiter[/move]


  ⚠️ Meld

 2. Ik weet niet wat het is, maar het moment dat er een nieuw log geopend is, en dat het nog maagdelijk is, zonder reacties, gecombineerd met het intypen van je reactie, en dan de spanning van het wachten of er al anderen zijn geweest, ja hoe zal ik het zeggen, het is zoals onze oosterburen het zo mooi zeggen….”Einfach geil ohne Ende!”

  Herkennen de mede weblog koploperTs dit een beetje?


  ⚠️ Meld

 3. Tjonge ik weet niet hoe Dick dat doet maar ik probeer te werken en te reageren, reageren dat lukt nog wel. Ik ga er ff tussenuit want anders krijg ik het nooit af.


  ⚠️ Meld

 4. @ Joppuh, wij krijgen hier een Duitse kinderen in een uitwisselingsproject….zal deze uitspraak meenemen

  “Einfach geil ohne Ende!”

  Zie je vandaag vast nog wel bij stap….eerst zo mijn fietssleutel en jas nog op halen….neh, die jas is niet belangrijk maar die fiets heb ik wel nodig…Hopen op een reservesleutel…ach wat er ook gebeurd: vanmiddag wel ff de stad in én kijken of ik de Ateliers Cyclamenstraat nog kan vinden.


  ⚠️ Meld

 5. Televisier.nl….Dit zijn de teksten op t www. Heb ik nog nooit gezien 😮

  Op 3fm werd deze link genoemd…klik aan!!! Ach ja kleine moeite natuurlijk en wat zie ik dan?

  Druk hoor!Televizier.nl wordt even overspoeld met lezers, forummers, stemmers en bezoekers??
  Om te voorkomen dat onze servers de grote drukte niet aankunnen, staat u nu even ‘in de wacht’. Mocht u al stemmen op bijvoorbeeld de Gouden Televizier-Ring ingevoerd hebben: geen nood, ze zijn opgeslagen en u kunt ze later weer aanpassen. We adviseren u om deze pagina over een paar minuten te verversen, of om later even terug te komen.

  Tot snel,
  Team Televizier.nl

  Ze verwachten daar toch niet echt dat de mensen terugkomen?


  ⚠️ Meld

 6. Bericht door Joppuh, op 26 september 2010 om 13:54
  Cocuments and SettingsjoppeLocal SettingsTemporary Internet FilesContent.IE5HD1NBJLNsignbot[1].gif

  Ben je het vliegverkeer boven Zwolle aan het regelen?


  ⚠️ Meld

 7. Nee, dick gaat niet luken lees het einde van het vorig log mar door.

  @Joppuh niet opslaan maar klikken op Host to ImageShack Dan komt Imageshake in een ander tab en daar klik je aan, Alt Forum Code ( de code die erachter staat die copieër je en plak je hier.


  ⚠️ Meld

 8. @ Koko 0-6 :D:D:D wederom met een foutloze grensrechterT 😉
  Blakend zonnetje heerlijke omleiding door het inspirerende ‘Attem…Mooi terras bekenden, veel gezelligheid en geen wanklank gehoord 😀


  ⚠️ Meld

 9. @ Natascha, 13:57 gister.

  Ingrid, ze hebben verloren Het is D1.

  Sprak Esther en Mitchell gister bij de ingang van De Weide Steen. Begreep al dat het nog niet helemaal goed gaat. Hopen op beter tijden!!


  ⚠️ Meld

 10. @ Dick, B3 heeft gister hun eerste comptitiewedstrijd sinds 30 wedstrijden (minstens) verloren. ZW Boys was zeker de 1e helft beter.
  2e helft kwamen ze snel op 1-1, viel naar 5 minuten de keeper uit. Vond dat de tegenstander er uit had gemoeten (maar ja scheids beslist) uitendelijk met 3-1 verloren. Jullie gefeliciteerd.


  ⚠️ Meld

 11. @ADMIN dit was het verhaal van de PRIO aan de palstinalaan:

  Zaterdagavond rond elf uur is een woedende man in een flat aan de Palestinalaan in Zwolle zwaar gewond geraakt, toen hij een grote ruit tegenover de lift op de galerij van de tweede verdieping kapot sloeg.

  Volgens de politie is niet bekend, waarom de man zo kwaad was. Hij was in z??n eentje, toen hij tot zijn daad kwam.
  De man verloor veel bloed, toen hij een slagaderlijke bloeding opliep. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
  Ook het raam zat onder het bloed. De brandweer werd opgeroepen om de galerij schoon te spuiten.  ⚠️ Meld

 12. Niet zo leuk voor de oudste dat ze alles verliesen. Zo af een toe een wedstrijdje winnen daar wordt het wel leuker van. Zijn ze niet te zwaar ingedeeld. En met de jongste weer gefeliciteerd, maar 1 door gelaten.


  ⚠️ Meld

 13. Inderdaad niet zo leuk voor de oudste, maar hij blijft er vrij nuchter onder. Ze zijn te zwaar ingedeeld, komt omdat het team nog al veranderd is; er zijn veel jongens gestopt of door geschoven naar de A’s.
  De jongste heeft er inderdaad dit keer 1 doorgelaten (was z’n eerste deze competitie) was een penalty. Stonden een paar mooie reddingen tegenover. Belangrijkste was wel dat ze echt als team speelden en dat vind ik altijd het mooist om te zien.


  ⚠️ Meld

 14. Gisteren heeft mijn oudste gelijk gespeeld tegen A2 van SVI, was verbaasd dat er bijna geen wissels bij dit team waren. (SVI is tenslotte ook een grote vereniging) toen hoorde ik inderdaad ook dat er in dit A team enkele jongens zaten die eigenlijk bij de B’s (qua leeftijd) thuis horen. Hoeveel B teams zijn er dan bij SVI.


  ⚠️ Meld

 15. Ingrid ik denk dat het bij elke club hetzelfde is bij de B en A is er altijd verloop.Afgelopen zaterdag nog weer bij ons A2, kwam Kowet kampen niet, te weinig mensen.In die leeftijd gaan ze vaak werken en als ze niet in een standaard team spelen zeggen ze ook eerder af.Het is altijd zo sneu voor de jongens die wel graag willen voetballen.Er had zich nu ook al weer een B team helemaal teruggetrokken.Dit is de laatste jaren al gewoon aanhet worden.Jammer


  ⚠️ Meld

 16. SVI heeft nu 3 B teams. En de reden is inderdaad net als Wicher schrijft.

  En Derk; dat houd ik echt niet bij hoor! Doelpunten voorkomen doe je met de hele verdediging en niet alleen als keeper.


  ⚠️ Meld

 17. Dino’s zou wel eens de uitgaansgelegenheid kunnen zijn voor een wat ouder (volwassen, zo u wilt) publiek. Men hecht hier sterk aan goede
  omgangsvormen en deinst er niet voor terug de bezoeker – indien dit
  nodig mocht zijn – tot de orde te roepen.  ⚠️ Meld

 18. Bericht door Peter Erik de Visser, op 26 september 2010 om 19:06
  Goedenavond dames en heren, jongens en meisjes ook.

  Jij ook een goede Avond!

  Nieuw stekje gevonden PEdV Dino’s waar zit dat?


  ⚠️ Meld

 19. @ Wichert, denk dat je gelijk hebt. Dat is ook de reden dat mijn oudste naar ZAC is terug gegaan. Bij Zwolle is er helemaal geen A team meer. Misschien kunnen de A en B teams van de verenigingen naar de zondagmiddag? Zal de jeugd daardoor blijven voetballen. Is prestatie (selectieteams blijven wel over) dan steeds belangrijker voor de jeugd i.pv. de gezelligheid van spelen in een team?


  ⚠️ Meld

 20. Derk kijk eens goed op de 2e foto, 3e rij van achteren en aan de linkerkant daar sta ik. Nu weet ik ook hoe ik aan die lekke band kom, natuurlijk weer over zo’n bierpul gereden:D:D;)


  ⚠️ Meld

 21. Aha dus daarom was je gisteren niet telefonisch bereikbaar, en weg lopen met een smoesje van we gaan naar de chinees jaja. Nou vrouw Derk is met mijn maat de auto ophalen zij wist waar die stond en mijn maat en ik keken elkaar aan zo van euh dan ga je zelf maar mee LOL


  ⚠️ Meld

 22. Bericht door Peter Erik de Visser, op 26 september 2010 om 20:16
  Binnenkort hoop ik hier de uitslag van
  de beste afhaal-bami
  en
  de beste patat
  in Zwolle
  wereldkundig te maken.

  Kook je ( buiten de pardoesen om ) wel eens voor jezelf?

  @Koko idd een zwaar hoofd LOL

  @ja-tja. 2 weken voor carnaval is het in Sauerland ook heel gezellig! Geen verdiepingen ofzo maar de aanloop, heerlijk!


  ⚠️ Meld

 23. @drama, nu je het zegt en dat ze zei tegen mij en mijn maat ik weet wel waar die auto staat maar weet niet hoe die straat heet, en mede dat hun al vanaf 19.15 hier zijn vertrokken ga ik ook twijfelen. *gaat maatje bellen*


  ⚠️ Meld

 24. Oh krijg net telefoontje van mijn maat, ze zijn onderweg maar waren eerst wat wezen eten bij de nieuwe MAC in Kampen. Komt hij hier ook nog naar toe terwijl die in Elburg woont. Gaat gezellig worden hier heb ik al in de gaten.


  ⚠️ Meld

 25. Bericht door drama, op 26 september 2010 om 21:30
  We kunnen Koko even vragen langs te gaan ; die heeft naast de winterbanden nu ook zwaailichten laten monteren.

  van die mooie blauwe

  ⚠️ Meld

 26. PARIJS –
  De voormalige Franse minister van Justitie, Rachida Dati, heeft zondag met een verspreking voor hilariteit gezorgd. In een interview over de economie verhaspelde ze inflatie met fellatio, een moeilijk woord voor het oraal bevredigen van een man.

  In het Frans deelt het woord fellation lettergrepen met inflation.

  —————–
  dat krijg je met inflatie van moeilijke woorden


  ⚠️ Meld

 27. Loesje
  W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield klikken.nog niet beschikbaar

  FC Knudde
  Voor FC Knudde klikken.nog niet beschikbaar

  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  ⚠️ Meld

 28. Clau wint die prijs gewoon 😀 Mocht ut live op Radio TWEE horen!
  Zoals nu de nieuwe cd van Salmon Burke….Hij doet De Dijk-nummers: WOOOOUUUUW!

  O.a. “I’m just too good for nothing” :D:D:D


  ⚠️ Meld

 29. @ Ingrid

  Bericht door ingrid, op 26 september 2010 om 15:39
  @ Dick, B3 heeft gister hun eerste comptitiewedstrijd sinds 30 wedstrijden (minstens) verloren. ZW Boys was zeker de 1e helft beter.
  2e helft kwamen ze snel op 1-1, viel naar 5 minuten de keeper uit. Vond dat de tegenstander er uit had gemoeten (maar ja scheids beslist) uitendelijk met 3-1 verloren. Jullie gefeliciteerd.

  Belangrijk moment dus, dat jullie keeper utiviel. En de vervanger had natuurllijk minder ervaring? En het moment waarop de speler er wel of niet uit moest, ook erg doorslaggevend….Zelf nog kansen gemist op 1-1?

  30 wedstrijden (minstens)….pfff dat is wel een hele sterke serie! Een serie om trots op te zijn….zou zo niet weten wie ze dat where-ever na kan vertellen.


  ⚠️ Meld

 30. Wubbo Ockels: “Duurzaamheid heeft niets met links of rechts te maken, maar met de feiten kennen, je verstand en hart gebruiken”.

  En ja, hij hangt hier al 😀


  ⚠️ Meld

 31. Ik heb eens eerder geinformeerd naar de willkeur van alarmeringen, dat hele pio1 etc verhaal. Hierop heb ik geen antwoord gerekgen.
  Wanneer ik ga naar “wat is er loos”, is er veel meer te melden uit de regio Zwolle.
  Dus nogmaals mijn vraag aan de admin: waarom die willekeur?


  ⚠️ Meld

 32. Traplopen, daar wordt je beter van
  De trap nemen in plaats van de lift. Van 27 september tot en met 1 oktober 2010 staat heel Nederland in het teken van de trap.
  Onze boodschap
  Meer bewegen heeft flinke positieve gevolgen voor de gezondheid van werkend Nederland. Traplopen is één van de beweegvormen die makkelijk is in te passen in het werkende leven. Dus neem wat vaker de trap!

  Weetjes over traplopen
  Traplopen is een gratis en onbewuste conditie verbetering.

  Het helpt de kans op het krijgen van diabetes type 2 te verminderen

  Twee minuten traplopen heeft al een positief effect op de calorieverbranding. Dit regelmatig gedurende de dag herhalen heeft een aardig effect op gewicht, cholesterol, bloedglucose, hart en bloedvaten etc.

  Regelmatig dagelijks traplopen reduceert de kans op overlijden met 15%.

  Met 15 min traplopen verbrand je hetzelfde aantal calorieën als met 30 minuten joggen.

  Een persoon van 68 kilo verbruikt ongeveer 10 Kcal. met 1 minuut traplopen. Bij gebruik van de lift worden maar 1,5 Kcal. verbruikt. Met traplopen verbruik je meer dan 5 x het aantal calorieën .

  Dus: neem de trap!
  © Waterschap Reest & Wieden – intranet  ⚠️ Meld

 33. Goedemorgen om kwart voor tien. ook ik neem regelmatig de trap mee. Dan ku’jder beter bij.

  Koko nog bedankt voor de “iedere dag een lach”


  ⚠️ Meld

 34. 😉 drama…gelukkig hebben wij thuis nog wat te klimmen, hier een trappie en in Meppel 2 hele mooie grote stijle trappen….hoe moest ik anders van mijn overtollige energie af 😮


  ⚠️ Meld

 35. Nee he! Je hebt um verdeurie toch niet wéér gewonnen of Japie 😮
  Eerlijk gezegd durf ik niet te kijken. Maar ik heb door, gezellige, omstandigheden ook te weinig uitslagen meegekregen….kom zo terug met de uitslagen: en de winnaar 😀

  :o:o:o Fred toch niet? Zou de eerste keer zijn dat ie meedeed, nadat ik het heb aanbevolen.


  ⚠️ Meld

 36. Zie het niet in 1e instantie. Dit wel!

  Nieuws

  Triade wil een triatlon rond de Milligerplas

  Gepubliceerd op zondag 26 september 2010 om 16:52
  Zwolle krijgt volgend jaar een eigen triatlon. Triatlonvereniging Triade wil een wedstrijd rond en in de Milligerplas in Stadshagen organiseren. De wedstrijd komt mogelijk op de officiële kalender van de bond. Triade mikt op tachtig deelnemers voor de eerste editie. Zij zullen 500 meter moeten zwemmen, twintig kilometer fietsen en vijf kilometer hardlopen. Er moet nog wel een vergunning voor het evenement worden aangevraagd bij de gemeente Zwolle. Ook is er nog geen datum geprikt.

  Derk……alvast een tafel reserveren? (T)ja dat gluurding nog niet op marktplaats zetten en Freddy kan vanuit huis foto’s maken?  ⚠️ Meld

 37. Triadinges : straten afgezet t.b.v. circuit; je kunt als wijkbewoner c.q. bezoeker tegen betaling in ’t lawaai staan. Wie verdient hier het meeste aan?


  ⚠️ Meld

 38. Joh drama, zwemmen doen ze in die plas en fietsen op de parallel weg naar hasselt en rennen rond die plas op de al zo lang beloofde rondpad aldaar. 😉


  ⚠️ Meld

 39. Dat wordt dus nog zwaar, in de modder.

  Maar als het op de agenda komt, krijgt het status, en dus vreselijk belangrijk, en wordt de halve wijk afgezet, en kun je niet meer naar je eigen huis.


  ⚠️ Meld

 40. Joppuh, ik heb verdeurie zo weinig van Ajax gezien (laat Paolo het maar niet horen want die heeft voor mij —en voor de omzet natuurlijk ;)—-de tv aangezet)…..maar kan ut ook niet meer op terugkijk tv vinden……voetbal op internet kijken vind ik errug surrogaat. Alleen al het prutserformaat van zo’n skerm >:(


  ⚠️ Meld

 41. Collega (muziekkenner) had ze bij DWDD gehoord. Was net als ik ook onder de indruk van “Brussel” van De Dijk….gaat waarschijnlijk met vrouwlief naar De Meenthe…….ongelooflijk maar waar (het is wel in een sporthal) maar optredens zijn bijna nooit uitverkocht 😮


  ⚠️ Meld

 42. Bericht door verdieping, op 27 september 2010 om 12:02
  eerst zien dan geloven, toch blijft het flauwekul.

  Weet je wat flauwekul is, van die heren die een keer per jaar denken belangrijk te zijn en veren op hun hoofd gaan zetten, ketting omdoen en onder het mom van het is gezellig flink aan drankmisbruik doen en een ieder heeft het maar te slikken.


  ⚠️ Meld

 43. Ik heb daarnet de Swollenaar al gelezen en concludeer dat daar geen nieuws in staat. Ik heb alles hier al kunnen lezen!! Heeft de weekkrant nog wel bestaansrecht?


  ⚠️ Meld

 44. Derk ik ben het heel vaak met jou eens ,alleen jou kijk op karnaval vind ik erg eenzijdig.Als je er niet van houd is dat helemaal prima,maar met karnaval en dan bedoel ik de echte karnavalvierders doen niet aan drank misbruik.In een gewoon weekend gebeuren er zelfs meer excessen als in dat ene geweldige kolderieke weekend.


  ⚠️ Meld

 45. Enig lichtpuntje zijn de foto’s van oud- weblogfotograaf Sluiter, al staan er nu geen foto’s van hem in en worden de foto’s structureel matig afgedrukt in de krant.


  ⚠️ Meld

 46. Vraag aan zowel Admin als Tim: welke bron raadplegen jullie waar het gaat om meldingen van de brandweer?
  Het valt mij namelijk op dat het oude meldingen zijn.
  (of is dit euvel al bekend en loop ik achter)


  ⚠️ Meld

 47. Ow sorry Marcello: Bestaansrecht van Swollenaer: neuh niet echt idd op Pedro’s foto’s na en het sportpodium is interessant. Maar De Peperbus is toch onderdeel van de Weekkrant; daar telt voor mij….hoeft ook niet alleen de Spaan.


  ⚠️ Meld

 48. Swollenaer heeft een mooie dubbele pagina over het Zwolse uitgaansleven.Sportpagina voor de zwolse clubs ,scherpe fotos en hij is gratis .Ik kijk er iedere maandag met veel plezier naar uit.


  ⚠️ Meld

 49. Bericht door wichert, op 27 september 2010 om 12:21
  carnaval prachtig maar in deze gebruikte ik het om een poster wat duidelijk te maken. Je weet wel die altijd zo negatief kan reageren. 😉


  ⚠️ Meld

 50. Bericht door wichert, op 27 september 2010 om 13:31
  Ja hoe kan een echte karnavalsvierder vaak zo negatief zijn ,ik snap het niet.Jou snap ik nu wel Derk

  Ik zelf heb daar mijn mening over maar zal hem hier maar niet posten.


  ⚠️ Meld

 51. Heb mijn vrouw iets meer dan 25 jaar geleden met Carnaval in het mooie Zwolle ontmoet. Vanzelfsprekend moest ik het stiekum vieren….wat het weer extra special maakte! Kan negatieve dingen bedenken over Carnaval (oa dat ik het triest vind als je het hele jaar saai en zuur bent, dat het dan overkomt of je dan zo nodig “een stukje moet doen”) ……maar ik doe het lekker niet, want dan ben ik de herinnering kwijt 😉


  ⚠️ Meld

 52. Wilde een 2spraak doorbellen maar dat lukte niet:

  2 prinsen leren hun moeder twitteren zegt de 1 tegen de ander:

  —Op facebook wil ze niet, ze vindt haar beeltenis op de postzegel al meer dan voeldoende. 😀  ⚠️ Meld

 53. Stuk voor stuk juweeltjes van Boudewijn! Denk dat ik vanmiddag ff de radio uitzet en ze alle 3 na elkaar aantik. Hoe is het met zijn zoons eigenlijk, die waren toch ook zo artistiek?


  ⚠️ Meld

 54. Ingezonden:

  L.s.

  Zuster Jozefien gaat Zwolle verlaten. Wij in de WMO klankbord groep zijn van mening dat ze voor haar inspanningen, tenminste een teken van onze waardering willen meegeven. Gedacht wordt aan erepenning van de gemeente Zwolle. Hiervoor hebben wij uw ondersteuning nodig.
  Motiveer in zeer korte bewoordingen waarom U denkt dat Zuster Jozefien bijgedragen heeft aan het Zwols belang.

  In mijn geval heeft zij mij gesteund tijdens mijn ziekte periode / ontslag / WAO dit heeft er zelf toe geleid dat zij samen met Adoptiewerkgroep onder de aandacht heeft bij een tweede kamerlid en de gemeente politiek. Ik was een van de velen die zij op deze manier een steun in de rug heeft gegeven soms met zeer goed resultaat.
  Zij heeft hierdoor mijn symphatie gekregen en hierdoor werd ik steeds meer persoonlijk betrokken bij haar gedrevenheid om de Zwolse burgerij bij te staan in tijden van nood.
  Zelfs in nacht en ontij ging ze op haar fietsje heel Zwolle door, een voedsel pakket brengend, geld, en zelfs goederen ( niet op de fiets hoor) bracht zij naar de mensen toe als enig motief het leven van die mensen wat dragelijker te maken.
  Ook sociaal gezien maakte zij zich hard voor het onrecht wat sommige Zwolse inwoners, jong en oud overkwam. Hulpinstanties en de Zwolse politiek moesten het soms zwaar ontgelden als zij haar mening kenbaar maakte. Juist haar oprechte zorg en wie en wat ze vertegenwoordigde maakte het dat er altijd geluisterd werd.
  Ik vind het jammer dat een toonbeeld oprechtheid Zwolle gaat verlaten en daarom vind ik dat zij een bescheiden pressentjede erepenning van Zwolle verdiend voor haar inzet.

  Hiermee sluit ik mijn pleidooi af hoop dat u ook iets gedenkwaardigs over zuster Jozefien te melden heeft.
  Mail dit naar mij to, zodat dit later bebundeld bij de gemeente afgegeven kan worden.
  mvg

  JWLM Kemperman
  Bernisse 16
  8032BN Zwolle
  jwlm.kemperman@gmail.com


  ⚠️ Meld

 55. Lees nu pas deze skerpe Koko-analyse

  Bericht door Koko Hattem, op 26 september 2010 om 12:16
  verdeurie joppuh, de hele tiet reageer ie niet en verdeurie door is eu weer. Gefeliciteerd heur mooie rasdas

  :o:o:o


  ⚠️ Meld

 56. Welke radiovrouwen zijn de b*tches van 2010?

  Zet de datum dinsdag 7 december maar alvast rood omcirkeld in je agenda, want dan organiseren de jonge crossmediale talenten van V-Academy alweer voor de vierde maal de ??RadioB*tches Awards??. Bij deze awards draait het om talentvolle radiovrouwen die het verschil maken in de radiowereld. De radioprijzen worden overhandigd aan zowel vrouwen voor als achter de schermen. Onder meer Claudia de Breij, Annemieke Schollaardt en Evelien de Bruijn vielen in de prijzen tijdens eerdere edities.

  De RadioBitches Awards zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: RadioB*tch, TalentB*tch, BackstageB*tch en NewsB*tch.

  Daarnaast wordt de RadioB*tches Oeuvre Award uitgereikt aan een radiovrouw die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt binnen het radiovak. Om niet helemaal voorbij te gaan aan de mannen, wordt de B*tches Bastard Award door de genomineerde RadioB*tches toegekend aan hun favoriete radioman.

  Nominaties

  Begin november nomineert een vakjury per categorie drie vrouwelijke radiotalenten, waarna het publiek op radiobitches.nl de winnaressen bepaalt. Juryvoorzitter is Tineke de Nooij. Zij won in 2007 de RadioBitches Oeuvre Award. Tineke de Nooij: ⤽Ik ben blij dat er meer aandacht aan radiovrouwen wordt geschonken, want ik ben in het verleden te lang alleen geweest⤝.

  RadioBitches

  Om radiovrouwen onder de aandacht te brengen werd in 2007 de website RadioBitches.nl gelanceerd; dé website over Nederlandse radiovrouwen. Al snel was de conclusie dat aan deze site ook een echte award-uitreiking zou moeten worden gekoppeld, een jaarlijks terugkerend evenement waarin de radiovrouwen extra in de spotlight worden gezet. Inmiddels heeft de verkiezing een definitieve plaats in het Nederlandse medialandschap veroverd. Op radiobitches.nl word je op de hoogte gehouden over de RadioBitches Awards.

  De uitreiking van de Radiobitches Awards 2010 vindt plaats op 7 december in het Hilversumse Poppodium de Vorstin

  ===============

  Wat een gecensureer
  >:(>:( vast nog geen genomineerden bekend. Mannen ook 7/12?


  ⚠️ Meld

 57. jantje-shit op nr 1 :D:D:D

  KOM OOK NOG NAAR ZWOLLE:o (dec)

  frans duits heeft ijsselmuiden ook in de kou laten staan

  jantje ook al 2 x niet komen opdagen in padd’n dorp

  :o:o:o


  ⚠️ Meld

 58. (*^%^$^%^$#$#%)&*)&*()&*&)(* Zo dat lucht op wat een zeikerds van mensen heb je er toch rond lopen zeg pffffff Allemaal voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. deze was wel heel erg hoor achter me rug om contact gezocht met de makelaar Grrrrrrrrrrrrrrrr Maar de makelaar had hem door.


  ⚠️ Meld

 59. Gestemd voor radio en tv….Maaaaaaaar hoorde een aanbevelert van iemand die zei dat je ook voor je favo radioprogramma kon stemmen: DAS DE BELANGRIJKSTE en die kreeg ik nou net niet te zien :'(:o


  ⚠️ Meld

 60. Bericht door ja-tja, op 27 september 2010 om 15:56
  mijn huis is ook mijn kroeg

  Mooi Dick las je dat volgende meting is dus bij ja-stja kunnen we meteen die koekeloer eens aanschouwen. :D:D:D


  ⚠️ Meld

 61. Weet je wat het is Dick je steekt er een hoop tijd in en veel telefoontjes brandstof ect en nog niet begrijpen dat ik er ook wat aan wil winnen nou doeiiiiiiii


  ⚠️ Meld

 62. @ Ach Derk, geloof dat ik die gozer al aardig op mijn netvlies heb: zo’n typische oud-inwonert van je dorp…niet de moeite waard om je druk over te maken. Je had het even over de morele boeg moeten gooien….eens kijken of ie stand hield. Maar ik wil het beeld kwijt van dat slag….welke site kun je me aanbevelen?


  ⚠️ Meld

 63. Collega vertelde trouwens net dat ie van ’t weekend met een heel stel op Urk (palingtown) was wezen eten. Was er gewoon een rups uit zijn sla gekropen. Nou wat een vette mazzel dat die gozer het niet zo erg vond!


  ⚠️ Meld

 64. @ Wichert, ik geloof het gelijk! Misschien kan Jaap D. er zaterdagsmiddags wat aanbieden, vers uit de frituur?
  Met al die kannibalen komt dat spul vast wel op 😉


  ⚠️ Meld

 65. Bericht door dick, op 27 september 2010 om 16:21
  Derk Zo moeilijk was dat toch niet

  tja spraak verwarring zijn hele torens aan kapot gegaan. :D:D:D


  ⚠️ Meld

 66. Ik weet het zo net niet Dick, maar ik schrijf het wel op de agenda voor de volgende meeting ( die trouwens bij tja-ja zijn kroeg/huis is) :D:D:D
  Had jij trouwens nog punten voor de agenda?


  ⚠️ Meld

 67. BeeldBuisBode:

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Interview René Stadtkewitz, oprichter van de Duitse partij De Vrijheid
  – Hardlopen kan dodelijk zijn
  – Groningse mevrouw krijgt ambtenarencontactverbod

  Uitgesproken (N2, 20:25)
  – De goede kant van de kraakbeweging
  – Koningshuis onder vuur
  – Sterfgeval in vertrekcentrum

  Voetbal International (RTL7, 20:30)
  Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp bespreken het laatste voetbalnieuws

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Duur extern personeel bij bestuursorganen
  – Brand in twee Molukse centra
  – Segway-baas verongelukt met Segway
  – ISAF doodt vijftig rebellen in Pakistan

  Pownews (N3, 22:50)
  Latenightnieuws van de omroep PowNed

  Holland Sport (N3, 20:25)
  Niet zo vaak meer te zien op televisie, maar wel in Holland Sport: voetballegende Johan Cruijff. Indringend interview op locatie, met Nederlands grootste voetballer ooit. Daarnaast ontvangt De Jong racetalent Nyck de Vries, turner Bart Deurloo en snookerarbiter Jan Verhaas in de studio

  FILM: The Italian Job (Veronica, 20:30)
  Flitsend ogende remake (2003, F. Gary Gray) van een klassieke Britse misdaadkomedie met Michael Caine uit 1969. Onder zijn leiding wilde groepje criminelen destijds de kraak van hun leven plegen door de grootste file aller tijden in Turijn te veroorzaken. Hier doen Mark Wahlberg, Edward Norton en Charlize Theron hetzelfde, maar nu in LA. Inclusief fraai gechoreografeerde Mini Cooper-achtervolgingen

  DOCU: Tegenlicht: Een Griekse tragedie (N2, 20:55)
  Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Neem Griekenland, waar enorm bezuinigd moet worden en mensen op zoek gaan naar andere middelen om te overleven. Tegenlicht brengt het dorp Klenia in crisistijd in beeld. Twee boeren uit het dorp
  smokkelen beelden uit de Oudheid en worden gearresteerd, omdat cultuurgoed Griekenland nooit mag verlaten

  Tijd voor Max (N2, 17:35)
  – Schrijver Jan Siebelink

  De wereld draait door (N3, 19:30)
  Tafelheer: Jan Mulder…..VALT WEDEROM MET DE NEUS IN DE BOTER:
  – Musicalster Chantal Janzen
  – Schrijver Jan Cremer—–WOWWWWWWWWWWWWWW

  Holland sport (N3, 20:25)
  – Voetballegende Johan Cruijff
  – Racetalent Nyck de Vries
  – Turner Bart Deurloo
  – Snookerarbiter Jan Verhaas

  MaDiWoDoVrijdagShow (N2, 21:20)
  – Schrijver Arthur Japin
  – Ballettalent Mitchell-lee van Rooij
  – Acteur Barry Atsma

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  – Hoogleraar gezondheidswetenschappen Annelies van Bronswijk

  Ochtendspits (N1, 6:59)
  – Actualiteiten volgens omroep WNL

  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Kijkcijfer
  ??Ook wel een keer lekker: een talentenshow waarbij de voorselecties al achter de rug
  zijn. Dat scheelt een hoop vocale bagger,?? constateerde Paul de Lange (Nu.nl) na het
  zien van The voice of Holland (vrijdag, RTL 4, 20:30, 2.292.000 kijkers). ??Niet langer aftrappen met het onderuithalen van non-talenten op een kale middenstip, waarmee Idols het genre groot maakte. Nee, kandidaten in The voice Of Holland hebben al bewezen dat ze (min of meer) kunnen zingen. Daarom krijgen ze direct een podium met begeleidingsband in een zaal vol publiek.??

  Hans Beerekamp (NRC Handelsblad) zag gemaakte gezelligheid: ??In Brandpunt
  (zondag, Nederland 2, 22:15, 229.000 kijkers) bracht Sven Kockelmann PvdA-leider Job Cohen naar huis. Dat wil zeggen: er reed een auto voor, waarin beiden pratend op de achterbank, bevorderd door de nachtelijke ambiance, een soort van intimiteit probeerden te creëren. (…) Cohen liet zelfs tijdens een tussenstop voor een biertje niet echt het achterste van zijn tong zien. (…) Ook registreerde de microfoon buiten beeld
  de afspraak elkaar te zullen tutoyeren. Cohen zonder das en jijend en jouend: het was
  even wennen, vooral omdat deze mate van vertrouwelijkheid slecht aansloot bij de feitelijke verhoudingen.??
  (WD)  ⚠️ Meld

 68. Ben zo weg: nog druk vanavond: DWDD, Holland Sport met JC.

  Misschien kom ik de dame nog wel tegen….komt een citaatje:

  MISSCHIEN IS HET WEL BEEEEETER VAN NIET 😉


  ⚠️ Meld

 69. Natuurlijk, Koko hits vanuit mijn “jeugd” Hoe is die in .Attem? Ik moet zo nog even naar Meppel als dat niet te lang gaat duren kom ik even langs.


  ⚠️ Meld

Reageer