Nachtelijke VVV route…

Veel ruzie en incidenten in Zwolle vinden in de nachtelijke uren plaats. Zie de politieberichten. Misschien een idee om een nachtelijke VVV route te beginnen? "Een gat in de markt? Of een gat in je hoofd?"
knokkers.jpg
Artikel delen:
Reacties 18
 1. en dan gelijk omroeper over het laatste nieuws in de donkere straatjes…
  maar nu even dan: VVV-route? gat in je hoofd inderdaad!
  Je kunt ook de diepe nachtelijke uren deels ontwijken….sluitingstijd om 01:00 uur 🙂


  ⚠️ Meld

 2. Ik denk dat de binnenstad al eeuwenlang des nachts toneel is geweest van kloppartijen, (poging tot) moorden etc. De lokale club van historische vrienden zal bij het HCO ongetwijfeld een lijst van bijv. 6 ergste delicten boven water kunnen halen. Laat deze dan door toneelgroepen op dezelfde locatie zeer realistisch naspelen, et voila! daar is uw nachtelijke VVV-route.

  (dit consult is gratis)


  ⚠️ Meld

 3. ja, het format is voor de slimmen en de stad is goed in “erin trappen”
  referte, de andere zijde van de glazen engel die nu voor veel geld over de kop moet gaan, en dat voor zaagafval haha(gelukkig (nog) niet gekocht)
  of ken je deze nog?

  Een kunstwerk dat een illusie blijkt te zijn. Of een kunstwerk dat een nog lang niet afgerond proces is. En dat voor maar liefst 100.000 euro. De Zwollenaren weten niet wat hen overkomt met het kunstwerk in Stadshagen, waar de Amsterdamse Saskia Korsten achter schuilgaat.  ⚠️ Meld

 4. Weet je wat de overeenkomst is tussen nachtelijke vandalen en gemeentebestuurders?……de belastingbetaler mag voor hun fouten dokken. 🙂


  ⚠️ Meld

 5. Herinner me nog iets van burgemeesters in een zekere gelegenheid.;););)

  Over slim gesproken: begin jaren ’90 (vorige eeuw) werd er bij de VVV in Deventer een nieuwe directeur aangesteld. Binnen de kortste keren veel succes, en zijn stad op in de vaart der volkeren, op de kaart etc.

  Ik mocht toen een zwolse vvv-bestuursvergadering meemaken waarin deze man desgevraagd zijn woord mocht doen. Herinner me nog goed, dat hij direct na z’n aanstelling bij alle wethouders en de burgemeester van Deventer met goede argumenten z”n visie had afgegeven. B&W waren om. Een goede visie, beleid, korte lijnen en organisatie, alle neuzen één kant uit, en aan de slag.

  In Zwolle zijn we nu nog aan het vergaderen; hebben flink uitgebreid in stadsmarketing en andere gebakken lucht clubs. Houdt moed!


  ⚠️ Meld

 6. 😮 Kennen zo weinig mensen de échte burgemeester van Zwolle?
  Hij is vandaag jarig :D:D:D

  Overigens heeft Westenholte een eigen burgemeester….Zie hem helaas te weinig de laatste tijd. Misschien komt dat ook omdat ie niet meer met zijn hondje de WVF-kantine in mag? Heb zaterdag wel gemerkt dat er een chronisch gebrek aan wijze woorden in Westenholte is….dus burgemeester R.!!! Natuurlijk hadden alle vrouwen die ik sprak w?l wat te melden. 😉


  ⚠️ Meld

 7. Ik liep net even om 19.30 tegen het donker worden door de Broerenstraat, ik zag alweer twee op zichzef best knappe fietsen liggen allebei met een kromgetrapt voorwiel.
  Dat kom je waarschijnlijk in een wijk als Westenholte waar nog enige sociale controle is niet tegen?


  ⚠️ Meld

 8. @ Observer,

  Dat kom je waarschijnlijk in een wijk als Westenholte waar nog enige sociale controle is niet tegen?

  Ben zaterdagavond mijn fiets ook kwijt geraakt. Ach, kan gebeuren. Verder zijn er volgens mij niet heel veel mensen die het verschil tussen mijn en dein niet weten. Bij mijn weten ook in Stadshagen niet. Wel interessant om de cijfers eens te zien.


  ⚠️ Meld

Reageer