Rugbyclub Zwolle blijft winnen

Zwolle – Op deze fantastisch mooie dag hebben de heren van Zwolle zonder problemen de winst weer mee naar huis genomen. De voorgaande wedstrijden had Enschede last van personele problemen, maar op deze zonnige dag wisten zij een volledig team met wissels op de been te krijgen. Het beloofde daarom ook een mooie rugbydag te worden, zeker nadat vooraf de wedstrijd van de heren ook de dames overtuigend met 68-0 wonnen van de concurrenten uit Deventer.

De heren van Zwolle gingen geconcentreerd van start en binnen korte tijd waren de wedstrijdpunten inclusief het bonuspunt al zo goed als binnen. Enschede was er erg op gebrand een goed resultaat neer te zetten en met veel opzwepende woorden werd het team van Bart Kloosterman opgepept. De woorden leken omgezet te worden in daden, want Enschede wist veel tegenstand te bieden en zelfs tweemaal tot scoren te komen. Zwolle moest hierop weer reageren en na de tegenscores werden alle koppen weer even bij elkaar gestoken. "Geen gezeur, gewoon je taak doen" en de heren herpakte zich weer.

Via goed werk van de voorwaartsen kwamen er weer punten op het bord en ook de driekwarten lieten even zien dat ze er waren. Enschede kwam niet meer tot scoren en de eindstand werd beslist op 55-10 voor Zwolle. Nu na vier wedstrijden, ongeslagen en zonder puntenverlies aan kop in de competitie. De heren weten dat de andere clubs op hun positie jagen en daarom gaat er hard getraind worden om deze voorsprong vast te houden!

Volgende week komt Heerenveen op bezoek, een zware test voordat op zondag 10 oktober afgereisd gaat worden naar de ijsselburen Deventer!

Artikel delen:

Reageer